Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Τι λέει;


''Αν πηγαίναμε εμείς στη σύνοδο κορυφής, θα τους λέγαμε  κατεβάστε τα μολύβια, δεν υιοθετούμε τη στρατηγική της λιτότητας,ενδεχομένως να αποφασίσετε ότι σήμερα διαλύεται η Ευρώπη ή να κάτσουμε  3-4 μέρες κλεισμένοι, μέχρι να παρθεί μία απόφαση διεξόδου''.
Βέβαια για να μην αδικήσουμε τον Αλέξη Τσίπρα, αυτό είναι ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του, δε φαντάζομαι όμως πως χρειάζεται μεγαλύτερο για να ξεδιπλώσει την απόφαση του για.... ρήξη με τα μονοπώλια.
Το αστείο  (είναι;) της υπόθεσης είναι ένα μεγάλο κομμάτι του λαού πιστεύει ή στρουθοκαμηλίζει πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα πάρει έστω και ελάχιστα από τα κεκτημένα του. Μάλιστα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό,ίσως και παραδοσιακοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ να θεώρησαν ή να θεωρούν ότι με τέτοιες εφηβικές ανοησίες θα τρομάξουν τα μονοπώλια και θα σκύψουν έντρομα μπροστά στο μεγάλο στρατηλάτη, στον μεγάλο κατακτητή της Ε.Ε, το νέο Μέγα Αλέξη.
Υ.Γ. Συγχωρήστε με για το  ύφος, αλλά εσείς που ακούτε αυτά που λέει τι σκέφτεστε;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ότι είσαι κομπλεξικός!

Ανώνυμος είπε...

ότι το 4,5% σε έχει οδηγήσει σε πλήρη κατάθλιψη

Ανώνυμος είπε...

Oτι ενώ δεν είμαι ΚΚΕ ξέρω πως ο πιο καλός ξεβρακωτής του αρχηγού του Μπαλάφα και του Μηλιού είναι το ΚΚΕ.
Από τότε που τον αποκάλεσε χαιδευτή αυτιών των κουκουλοφόρων τον έχει πελάτη.
Οι οπαδοί του Μηλιού κομπάζουν για το 4,5 του ΚΚΕ.
Αλλά δεν σκέφτονται οι αφελείς πως όταν και αν έρθει η στιγμή της ανάδειξης του Τσιπράκου στην εξουσία , θα έρθει και πιο μετά και η αποχώρηση.
Και αν δεν γίνει με ελικόπτερο και γίνει με εκλογές , το κόμμα του Μπαλάφα και του Στρατούλη θα γνωρίσει ποσοστά Λεβέντη.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Προς ανώνυμο 9.19 και 9.20 , που μάλλον πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.
Ώστε θα κλείσει τη Μέρκελ και τα ...άλλα παιδιά ο Αλέξης 3-4 μέρες για να βρουν λύση και όλος αυτός ο συλλογισμός αντέχει σε σοβαρή αντιμετώπιση; Για γέλια είναι

Ανώνυμος είπε...

Θα μας τρελλάνουν οι Συριζαίοι. Όλο ψέματα και παραμύθια. Γελίο το επιχείρημα του Αλέξη

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Κάπως έτσι θα αντιμετώπιζε ο ΣΥΡΙΖΑ και την υπόθεση Χαλυβουργία; Θα φώναζε το Σιφωνιό και το Μάνεση θα τους έκλεινε σε ένα δωμάτιο και θα του έλεγε ή βρίσκετε λύση ή δεν φεύγετε από δω;Εκτός από γελοία είναι και επικίνδυνα καθυσηχαστική αυτή η άποψη η οποία παραπέμπει στη λογική ότι δε χρειάζεται κανενός είδους διεκδίκηση παρά μόνο ...ένα δωμάτιο και... Ο Αλέξης. Ακριβώς αυτή είναι η προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ στο σύστημα.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσύ τι μας λες ; Τι τρικομματική, τι Τσίπρας ; ΕΣΥ παίζεις το άθλιο αβανταδόρικο αντιλαϊκό παιχνίδι !

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Ένα τέτοιο "άθλιο , αβανταδόρικο παιχνίδι" έλα να δεις απόψε στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.
Και να ξέρεις ότι σίγουρα δεν έχει καλά λόγια να πει για το ΠΑΜΕ ο Ψυχάρης και το ΒΗΜΑ.
Εξάλλου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ,ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες,... στην Ευρωπαϊκή Ένωση ορκίζονται πίστη. Πόσες διαφορές να έχουν;

ΚΠΑΠΠΑΣ είπε...

Το θλιβερό με πολλούς Ελληνες είναι οτι δεν έχουν βγεί εκτός Ελλάδος και πιστεύουν οτι αυτοί οι δήθεν "Σοβαροί Βόρειοι" με τα "βλοσυρά ύφη" και τις "πανίσχυρες πιέσεις" και την μεγάλη δύναμη του πλούτου πίσω τους είναι ανώτερα όντα...
Δεν ξέρουν πόσο κακομοίρηδες, κομπλεξικοί, καταθλιπτικοί και ανίσχυροι αισθάνονται αυτοί οι άνθρωποι αν βρεθούν έξω απ' τον περίγυρό τους και ιδίως όταν τους αντιμετωπίσει κάποιος σαν αυτό που πραγματικά είναι.
Δεν καταλαβαίνουν επίσης οι Ελλαδίτες γιατί αυτοί οι άνθρωποι, όλοι τους μόλις βρεθούν στην Ελλάδα παίρνουν μια γεύση πραγματικής ζωής, και σου το λένε¨Εκεί στο Νότο εσείς έχετε αληθινή ζωή...

Κώστας είπε...

http://kwstas.tumblr.com/post/27824326250