Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

To KKE για τη συνέντευξη του Α. Σαμαρά στη σύνοδο της Ε.Ε.Ο πρωθυπουργός εμφάνισε ως σωτήρες την ΕΕ και τους επιχειρηματικούς ομίλους που ευθύνονται για την κρίση και για τα δεινά του λαού. Έκρυψε ότι για να δοθούν τα χρήματα των δόσεων, που όλα θα πάνε στους τραπεζίτες και σε άλλα μονοπώλια, θα επιβληθούν και νέα μέτρα εξαθλίωσης και φοροεξόντωσης του λαού. Αυτή την πολιτική χαιρετίζουν και στηρίζουν οι κυβερνήσεις και τα ηγετικά όργανα της ΕΕ.
Ο πρωθυπουργός στήριξε στη Σύνοδο τις απροκάλυπτες και ωμές επεμβάσεις ισχυρών χωρών της ΕΕ που κλιμακώνονται στη Συρία μαζί με των ΗΠΑ και ευθύνονται για τις μαζικές σφαγές σε αυτή τη χώρα, για τα τεράστια κύματα προσφύγων, για τους κινδύνους ανάφλεξης ενός πιο γενικευμένου πολέμου στην περιοχή. 
Για μια ακόμα φορά αποκαλύπτεται η ευθύνη που έχει η ΝΔ και τα άλλα κόμματα της συγκυβέρνησης που στηρίζοντας τις πολεμικές επεμβάσεις, τη ληστεία των λαών και την πολιτική της ΕΕ, οι λαοί της περιοχής οδηγούνται στον ξεριζωμό και τη μετανάστευση. 
Λαϊκή συμμαχία ανυπακοής και αντεπίθεσης απέναντι στη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, των μεγάλων επιχειρηματιών, των κομμάτων που τους υπηρετούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: