Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μια περίεργη "απόλυση"

Το γύρο του διαδικτύου έκανε η "απόλυση" από το Ριζοσπάστη του σκιτσογράφου Κ. Γρηγοριάδη. 
Ο ίδιος βέβαια στο ιστολόγιό του έγραψε τους λόγους που αποχωρεί. Αυτό που δεν άκουσα ούτε διάβασα ποτέ από κανένα από τους "διαφωνούντες" και "αποχωρούντες" είναι  τη δική τους καθαρή πρόταση ξεπεράσματος της κρίσης. Γενικόλογοι αφορισμοί και ευχολόγια δεν χωράνε σε  κομμουνιστές, όπως διατείνονται ότι είναι.
Μέχρι τώρα το ΚΚΕ εξήγησε στο λαό τι είδους κρίση έχουμε, ποιες είναι οι αιτίες και πως ξεπερνιέται σε όφελος του λαού. Για τα οικονομικά του προβλήματα έκανε το ίδιο. Πρότεινε και εφάρμοσε λύσεις. Σωστές η λάθος θα το δείξει η ζωή. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ "ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ-ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΩΝ" ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ.
΄Οσον αφορά τώρα για τη διαπίστωση που κάνουν όσοι αποχωρούν , ότι δηλαδή το ΚΚΕ κλείστηκε ή κλείνεται στον εαυτό του, ας μας δείξουν επιτέλους τους  συμμάχους που πρέπει να συμπορευτούμε για να βγούμε από την απομόνωση. Στον τόπο που ζούμε , οι πολιτικές δυνάμεις που δρουν έχουν συγκεκριμένο όνομα και ακόμα πιο συγκεκριμένη πολιτική πρόταση. Με ποιους  πρέπει να συμμαχήσουμε για να βγούμε από την απομόνωση. 
Πηγαίνετε λοιπόν κατά ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή κατά ΣΥΡΙΖΑ χωρίς πολλά πολλά.΄Αντε μπράβο, αρκετά πια!

Διαβάστε το δημοσίευμα του σημερινού ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ για την "απόλυση-αποχώρηση" του Κ.Γρηγοριάδη
Αναρθρες κραυγές...
Από μερίδα του Τύπου και του διαδικτύου εμφανίζεται ο πρώην σκιτσογράφος του «Ριζοσπάστη» Κ. Γρηγοριάδης ως απολυμένος «εν ψυχρώ» από την ηγεσία του ΚΚΕ!!!
Ο «Ριζοσπάστης και η ηγεσία του ΚΚΕ δεν μπορούσαν να απολύσουν τον Κ. Γρηγοριάδη για τον απλό λόγο ότι, εδώ και 6 χρόνια, ο συγκεκριμένος ήταν συνταξιούχος και συνεργαζόταν με την εφημερίδα, ως σκιτσογράφος.
Πρόκειται για δική του επιλογή να διακόψει τη συνεργασία του με την εφημερίδα, δημοσιοποιώντας τις πολιτικές διαφωνίες και απόψεις του. Προς τι λοιπόν οι άναρθρες κραυγές, κύριοι της αντικειμενικής ενημέρωσης;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περίεργο γιατί σαν απόλυση εγώ δεν το είδα πουθενά.Αναδημοσιεύτηκε σε πολλά site αλλά ο τίτλος ήταν ξεκάθαρος ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ".Πάντως έχει πλάκα το εξής "Πρότεινε και εφάρμοσε λύσεις. Σωστές η λάθος θα το δείξει η ζωή. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ "ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ-ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΩΝ" ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ." Φίλε οι λύσεις που εφαρμόζει το ΚΚΕ είναι αυτές των αστών. Είναι αυτές που εφαρμόζουν οι μεγαλοεπειχηρηματίες. Ίσως να μην μπορούσε να γίνει αλλιώς αλλά μιλάμε για απολυμένους ανθρώπους.Καλό θα ήτανε να κοκκινίζει και κάνα πρόσωπο που φτάσαμε ως εδώ.Και όχι άναρθρες κραυγές και έπαρση.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Εγώ παλι το είδα σαν απόλυση....
Το ΚΚΕ αναγκάστηκε να κάνει κάποια πράγματα. Εσύ και οι υπόλοιποι έχετε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ;
Αν δεν έχετε κάτι διαφορετικό , πραγματικά αποτελεσματικό, τότε είστε απλά μπουρδολόγοι.