Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Να αναφέρετε «οποιοδήποτε συμβάν εντός ή εκτός σχολείου» στο οποίο «εμπλέκονται μαθητές ή καθηγητές»

Τι ζητάει  η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας;
Απλά πράγματα. Να  πληροφορείται οποιαδήποτε κίνηση εκπαιδευτικών ή μαθητών. Δηλαδή; Ενδιαφέρεται η Διεύθυνση αν ο εκπαιδευτικός ή ο μαθητής πηγαίνει για καφέ ή  συμμετέχει σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση; Δε νομίζω.
Αν όμως πάρει μια σημαία του Π.Α.ΜΕ  ή του ΚΚΕ και αρχίσει να πορεύεται , να  διαμαρτύρεται όταν μια λαϊκή οικογένεια μένει χωρίς ρεύμα ή να  συμπαραστέκεται  σε αγρότες που κλείνουν τους δρόμους ή να διεκδικεί μαζί με άλλους εργαζόμενους;
Ε. τότε μάλιστα!
Αυτός ο επίορκος δεν έχει θέση στην εκπαίδευση. Πρέπει να....παταχθεί πάσα αναρχοκομμουνιστική εκδήλωση η οποία διαταράσσει ή διαφθείρει τα χρηστά ήθη..
Είναι καθαρό πως  η αστική τάξη ετοιμάζεται, παίρνει τα μέτρα της γιατί φοβάται. Τρομοκρατεί με τον πλέον γνωστό τρόπο σ' αυτήν. "Απαγορεύεται η συνάθροισις άνω των 2 ατόμων". Σε αυτή τη λογική  δεν κινείται αυτή η εγκύκλιος; Ξέρει ποιος είναι ο αντίπαλος της και ξέρει από ποιον θα ανατραπεί. Το θέμα είναι και οι εργαζόμενοι να πυκνώσουν τις γραμμές του ταξικού κινήματος.
  Έχω  την εντύπωση λοιπόν πως  μπορεί οι οργανικές θέσεις των εκπαιδευτικών να μειωθούν , οι οργανικές των χαφιέδων όμως θα αυξηθούν.
Δείτε τώρα και την αφίσσα της ΔΑΚΕ. 
Πώς είπατε; Εκφασιμός; 
Βλέπετε κάποια σχέση ανάμεσα στα 2 γεγονότα; Νομίζω πως είναι οφθαλμοφανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: