Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΠΑΣΚ αναμεταδίδει Χρυσή Αυγή


Την περασμένη Παρασκευή αναρτήθηκε στο λογαριασμό της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο Facebook βίντεο, που αναφέρεται σε ένα από τα αγαπημένα θέματα των αντικομμουνιστών όλων των χρωμάτων, με τίτλο «Τα αμερικάνικα κολέγια των ΚΚέδων» και στόχο την γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Το βίντεο προέρχεται από το youtube, όπου το ανέβασε κάποιος με το ψευδώνυμο Ι. Μεταξάς, συνοδεύοντάς το και με σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Στον «τοίχο» του λογαριασμού της ΔΟΕ, το ανάρτησε όχι κάποιος τυχαίος, αλλά ο γγ της ομοσπονδίας, σχολιάζοντάς το με τη φράση «Συνέπεια λόγων και έργων!!».
Πρόκειται για χοντροκομμένη και βρώμικη αντιΚΚΕ παρέμβαση εκπροσώπων της ΠΑΣΚ, που γίνεται μέσα από ιστοσελίδα συνδικαλιστικής ομοσπονδίας, καθώς την ανάρτηση επιβράβευσε (like) και ο πρόεδρος της ΔΟΕ (επίσης της ΠΑΣΚ) κατακεραυνώνοντας μια δασκάλα που διαμαρτυρήθηκε, παρότι όπως δηλώνει η ίδια δεν ανήκει στο χώρο του ΚΚΕ. Προφανώς η αναπαραγωγή της επιχειρηματολογίας και των ψευδολογιών των χρυσαυγιτών ήταν απαραίτητη στους ρεφορμιστές της ΔΟΕ ενόψει των εκλογών των διδασκαλικών συλλόγων για εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο της Ομοσπονδίας. Ταυτόχρονα, ήταν και μια ευκαιρία να δώσουν εξετάσεις αντικομμουνισμού, συμμετέχοντας στην επίθεση κατά του ΚΚΕ, ενόψει του 19ου Συνεδρίου του Κόμματος.

Ψάχνοντας περισσότερο στο διαδίκτυο εντόπισα αυτό...
Αναδημοσίευση από http://paideia.forumotion.com
Εδώ και 8 μήνες η ΔΟΕ μπήκε και στο face book:

https://www.facebook.com/groups/448662085174494/
Εκεί λοιπόν και εντόπισα σήμερα αναρτημένο ένα βίντεο της Χρυσής Αυγής!
Και μάλιστα από τον Γενικό Γραμματέα της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Σταύρο Πετράκη.
Μην περιμένετε βέβαια να αναρτήσω κι εγώ εδώ το ίδιο βίντεο. Και να κάνω το ίδιο λάθος που έκανε κοτζάμ Γενικός Γραμματέας της ΔΟΕ. Μπορείτε πάντως να το τσεκάρετε μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της ΔΟΕ στο face book, ημερομηνία ανάρτησης είναι [ Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013, στις 4:13 μ.μ. ] και το όνομα του χρήστη που το ανέβασε Stavros Petrakis. Από τα σχετικά στοιχεία του γκρουπ προκύπτει ότι ο Σταύρος Πετράκης είναι διαχειριστής και δημιουργός του γκρουπ, ενώ στους διαχειριστές ανήκουν και άλλα δύο μέλη του ΔΣ της ΔΟΕ, ο Μάνος Ανδρουλάκης της ΔΑΚΕ και ο Θανάσης Γκούμας της ΠΑΣΚ, όπως στέλεχος της ΠΑΣΚ είναι και ο Σταύρος Πετράκης.
Το επίμαχο βίντεο βρίσκεται δημοσιευμένο στο youtube με ημερομηνία ανάρτησής του εκεί 28 Μαρτίου 2013. Δεν πρόλαβε δηλαδή να ανέβει στο you tube και ο Γενικός μας Γραμματέας φρόντισε να το αναδημοσιεύσει σε χώρο που τιτλοφορείται:
ΔΟΕ Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας
Το βίντεο στο you tube έχει ανέβει από χρήστη με το ψευδώνυμο Ι.Μεταξάς!!! ( imetaxas2012) και στα σχόλιά του αναφέρει επιλέξει τα εξής:
Δημοσιεύθηκε στις 28 Μάρ 2013
http://www.xryshaygh.com/index.php/home
Δεν το είδε ο κ. Σταύρος Πετράκης; Πώς αναδημοσιεύει βίντεο της Χρυσής Αυγής; Και μάλιστα σε χώρο που φέρει την επωνυμία της Ομοσπονδίας; Της Ομοσπονδίας που ο ίδιος είναι Γενικός Γραμματέας;
Και εις επίρρωσιν: http://youtu.be/XQznxXuWlH0
Γι' αυτό το βίντεο πρόκειται. Ένα βίντεο που ασχολείται με την Αλέκα Παπαρήγα! Με τίτλο: 
Τα αμερικάνικα κολέγια των ΚΚέδων
Αυτό τουλάχιστον το πρόσεξε ο κ. Πετράκης. Και φρόντισε αναδημοσιεύοντας το βίντεο να κάνει και το σχετικό σχόλιο:
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: