Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Πλήρωσε τώρα μα@@κα!


Πρώτα έκανες το χρέος σου ως "ωραίος Έλλην" και ψήφισες για να κυβερνηθείς. Ψήφισες λοιπόν για να παραμείνεις στον "σκληρό πυρήνα" της Ευρώπης, να έχεις  (έχεις;) ευρώ στην τσέπη , γιατί έτσι σου είπαν θα έχεις μέλλον. Μάλιστα σου έταξαν επαναδιαπραγμάτευση για να ξαλαφρώσεις λιγουλάκι από τα βάρη. Να ανασάνεις βρε αδερφέ λιγάκι , να ξαναθυμηθείς την ταβέρνα, το καφεδάκι με τους φίλους, την κυριακάτικη εκδρομή  με το αυτοκίνητο.... τέτοια όνειρα απλά σου έταζαν.  Μόνο κάτι περίεργοι κόκκινοι σου χάλαγαν το ...ονειράκι λέγοντάς σου ότι θα φτωχύνεις κι άλλο ( μα έχει κι άλλο σκεφτόσουν), σου έλεγαν ότι σε κοροϊδεύουν  οι άλλοι, ότι δεν έχεις σωτηρία, δεν  πρόκειται να δεις άσπρη μέρα  κάνοντας τη διαδρομή σπίτι - εκλογικό κέντρο. Κάθε φορά που άνοιγες την τηλεόραση και την...έβλεπες μπροστά σου αναρρωτιόσουν γιατί δεν την αλλάζουν επιτέλους αυτήν, και το έλεγες εσύ που θεωρούσες σωτήρες τον Γ.Α.Π, τον Κωστάκη και τον Κινέζο.  Ενώ οι άλλοι μάλιστα. Νέοι, ωραίοι, ανεξάρτητοι,αντημνημονιακοί, να σου υπόσχονται τα πάντα. Έτσι λοιπόν παραμέρισες τους ενοχλητικούς κόκκινους μη σου χαλάνε τη θέα στο..λαμπρό μέλλον.
Έκανες το χρέος σου λοιπόν,σου χάλασαν βέβαια  τη διάθεση τα 4 γκολ από την Γερμανία, ευτυχώς που καθάρισε ο αδερφός Μάριο και ο άλλος αδερφός Μάριο που έκανε την ....Γερμανίδα με τα κρεμμυδάκια. Εκεί ήταν που χαλάρωσες. Επιτέλους, είπες, έχει ο Θεός και για μας. 
Αλλά γιατί τώρα τελευταία αρχίσουν να ζώνουν πάλι τα φίδια; Πάλι  για χαράτσια ακούς, για υποχρεώσεις και δεσμεύσεις που πρέπει να τηρήσουμε. Πάλι αυτή η αναθεματισμένη η Τρόϊκα έρχεται και ζητάει , ζητάει, ζητάει... Ρε λες να απολύσουν κόσμο , πάνω που νόμιζες πως την είχες γλιτώσει; Κι οι άλλοι ,οι νέοι,οι ωραίοι ,οι ανεξάρτητοι, οι αντιμνημονιακοί που είναι;
Έτσι ήρθε πάλι η ώρα να πληρώσεις.
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ( ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ)  ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ, ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ  ΝΑ  ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. 
Αλήθεια ο Χρυσαυγίτης που ψήφισες που χάθηκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: