Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Αυριανικός βούρκος.

Όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών τόσο περισσότερο λυσσάνε. Blog, εφημερίδες, κανάλια, δημοσιογράφοι. Όλα θυμίζουν μέρες του 1985. Τότε "αντίπαλοι" ήταν το φως  με τον Παπανδρέου  και το σκοτάδι με τον Μητσοτάκη, το απόλυτο κακό, τον συνεργάτη των Γερμανών, με την περίφημη φωτογραφία (δια χειρός Λαλιώτη). Το ΚΚΕ και τότε πάλευε με νύχια και με δόντια να αποδείξει το αυτονόητο,ότι η διαμάχη ήταν ψευδεπίγραφη και ότι τελικά οι πολιτικές τους είχαν αρχίσει να συγκλίνουν. Και τότε τρομερές πιέσεις στους κομμουνιστές. Έπρεπε λέει να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ για το καλό της δημοκρατικής παράταξης. Είχε προηγηθεί το περίφημο "ΠΑΣΟΚ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις". Και τότε ήμαστε διασπαστές του δημοκρατικού κινήματος γιατί με τη στάση μας βοηθούσαμε τη δεξιά. Επικεφαλής της επιχείρησης, Μένιος,Λαλιώτης, Άκης, Κουρής, (Γλέζο μήπως ήσουν και συ υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ , τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη; Για δες κάτι συμπτώσεις!)
Αφού λοιπόν  μητέρα όλων μαχών έληξε με το φως νικητή (σε όλα τα παραμύθια νικάει ο καλός στο τέλος, με τη διαφορά ότι  αυτός που παρηγοριόταν με την διήγηση έπεφτε στο κρεβάτι πεινασμένος) ακολούθησε το πάγωμα των μισθών με νόμο , η νόθα ΓΣΕΕ, ο Κοσκωτάς, τα pampers του Μένιου,οι βάσεις που φύγανε, το Χέρφιλντ... 
Ερχόμαστε στο 2012. Πάλι μάχη του φωτός με το σκοτάδι. Τότε ΠΑΣΟΚ ή Δεξιά. Σήμερα ΣΥΡΙΖΑ ή μνημόνιο (ΠΑΣΟΚ , ΝΔ). Και το ΚΚΕ πάλι διασπά τις αριστερές αυτή τη φορά δυνάμεις. Είναι το 3ο συστημικό κόμμα που το προτιμούν τα συστημικά κανάλια και κάνει τη δουλειά τους. Γράφει σήμερα ο Στάθης στο enikos.gr, "Βγήκε χθες η κυρία Παπαρήγα στο Mega και ήταν σαν να έβγαλε ο σταθμός του κ. Μπόμπολα και του κ. Ψυχάρη το βαρύ πυροβολικό του κατά του ΣΥΡΙΖΑ." Σε όλον αυτόν τον αντικομμουνιστικό βούρκο παρούσα και η ΑΥΡΙΑΝΗ , υπέρμαχος της αριστερής διακυβέρνησης.
Το αστείο είναι πως ο τίτλος του άρθρου του Στάθη , που περισσότερο οχετό θα το έλεγε κάποιος, είναι " Και στα σωματεία και στα Υπουργεία", λες και δεν ξέρουμε τι κάνουν στα σωματεία οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Τόσο ξεπέτσωτοι είναι. Θα έλεγε κάποιος πως το "θείο βρέφος" ανέλαβε πάλι δράση. Αλλά όταν έχεις τη  ΑΥΡΙΑΝΗ μπροστάρη έτσι καταντάς , Στάθη. Σαν τα μούτρα του Κουρή και του Λαλιώτη. 
Θα έπρεπε λοιπόν να ξέρεις εσύ και οι άλλοι. Το ΚΚΕ δεν το βάζετε στο χέρι με τίποτα. 
ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημητρης κκ
Φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ μπείτε στον αγώνα, βοηθήστε μαζί με τα μέλη, η φωνή του ΚΚΕ να φτάσει παντού!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥΠΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΕ. ΟΣΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΡΙΚΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΣΤΟ 1917. ΠΡΕΠΕΙ Η ΓΛΩΣΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΙΝΗ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑ!..