Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σχόλιο Γραφείου Τύπου της Κ.Ε. του ΚΚΕ για την καταστροφή μνημείων του Άρη Βελουχιώτη



Το ΚΚΕ καταγγέλλει τα φασιστοειδή που αυτοαποκαλούνται «Ε.Ο. 1821» για την καταστροφή μνημείων του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα της Άρτας και στην Καλοσκοπή Φωκίδας. Μάλιστα, η εν λόγω «οργάνωση» με την ανακοίνωσή της απειλεί ανοιχτά το ΚΚΕ και τους αγωνιστές εργάτες. 
Πρόκειται για φασιστική ομάδα που δρα στο έδαφος της 5ης φάλαγγας της αστικής τάξης, που όπως όλοι οι όμοιοί τους αξιοποιούνται πολύμορφα για το τσάκισμα του εργατικού και λαϊκού κινήματος, για την τρομοκράτηση του λαού και πρωτίστως για το λυσσαλέο χτύπημα στην πρωτοπορία της εργατικής τάξης, στο ΚΚΕ. Οι δημόσιες αρχές έχουν ευθύνη και δεν πρέπει να αδιαφορούν απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα.
Είναι μακριά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι οι κομμουνιστές θα σταματήσουν τη δράση τους για το δίκιο του λαού. Ο λαός έχει ακατάλυτους δεσμούς με την ιστορία του ΚΚΕ και τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους παλεύοντας ενάντια στο φασισμό. Γι’ αυτό σήμερα ένα ισχυρό και χειραφετημένο εργατικό λαϊκό κίνημα, με στόχους ρήξης και ανατροπής, θα απομονώσει και θα στείλει οριστικά τα διάφορα φασιστοειδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, όπου είναι και η θέση τους. 

-----------------------------------------------------------------------

Τα φασιστοειδή της αποκαλούμενης "Ε.Ο.1821" ανέλαβαν την ευθύνη για την καταστροφή των μνημείων του Άρη Βελουχιώτη, με επιστολή που έστειλαν στο zougla.gr.  Αν αντέχετε  φασιστικό παραλήρημα διαβάστε εδώ

5 σχόλια:

christina είπε...

ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΤΟ 80%100 ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ=ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ+ΦΑΣΙΣΜΟΣ=ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;;;;;

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Ακριβώς! Οι κατάλληλοι άνθρωποι, την καταλληλη στιγμή. Η αστική τάξη παίρνει τα μέτρα της μπροστά σε αυτό που έρχεται. Η εργατική τάξη όμως;

Ανώνυμος είπε...

Στην προκλητική και εμετική επιστολή τους, που ξεχειλίζει από αντικομμουνισμό, τα φασιστοειδή αναφέρουν μεταξύ άλλων: «...ενόψει του 3ου γύρου του συμμοριτοπόλεμου. Καθάρματα σας περιμένουμε. Λέτε: Π.Α.ΜΕ. Λέμε: ΕΛΑΤΕ!»

Εγώ λέω να προσέχουν τι εύχονται....το πως πάει το σύνθημα για τον 3ο γύρο είναι γνωστό....

christina είπε...

ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑI ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ).
ΚΙ ΟΜΩΣ..... ΤΟ ΞΕΡΩ, ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ.

christina είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΩΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΥΦΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΛΠΙΖΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.