Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ανοιχτό γράμμα 265 Ελλήνων μαθητριών και μαθητών της Γερμανίας


Συμμαθητές μας από τη Γερμανία μας έστειλαν το παρακάτω γράμμα:

Ανοιχτό γράμμα 265 Ελλήνων μαθητριών και μαθητών της Γερμανίας
(Μόναχο, Στουτγάρδη, Φρανκφούρτη, Ντύσελντορφ, Κολώνια, Λεβερκούζεν, Μπόχουμ, Έσσεν, Γκέτερσλο) 
Είμαστε Έλληνες μαθητές και μαθήτριες στη Γερμανία. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε γεννηθεί εδώ. Οι οικογένειές μας αναγκάστηκαν εξαιτίας των δυσκολιών να μεταναστεύσουν τις προηγούμενες δεκαετίες στη Γερμανία, αλλά και τώρα εξαιτίας της κρίσης στην Ελλάδα. Με αυτό μας το γράμμα θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας και την καταδίκη μας για τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών, εργαζομένων και συμμαθητών μας στην Ελλάδα από τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.
 Σαν παιδιά μεταναστών στην Γερμανία γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ρατσιστική βία, τι σημαίνει ναζισμός. Εμείς και οι οικογένειές μας έχουμε έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με τη δράση ναζιστικών οργανώσεων στη Γερμανία σαν τη Χρυσή Αυγή, που επιτίθενται στους ξένους εργάτες που ζουν και εργάζονται στη Γερμανία. Η ρατσιστική βία δεν ξεχωρίζει νόμιμους και παράνομους μετανάστες, έχει ένα και μόνο στόχο. Να διχάσει τους λαούς, τους εργαζόμενους, τους νέους για να μην βλέπουν τον πραγματικό υπεύθυνο για τα προβλήματά τους.
Θέλουμε να γνωρίζετε ότι κάθε φορά που η ναζιστική Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα κυνηγά μετανάστες και χτυπά μαθητές που αγωνίζονται, δίνει πάτημα σε αντίστοιχες φασιστικές οργανώσεις στην Γερμανία να επιτεθούν με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο σε εμάς και τους γονείς μας.
Εμείς που βλέπουμε κάθε μέρα τους γονείς μας να ιδρώνουν για την επιβίωση μας στα εργοστάσια και τις μεγάλες επιχειρήσεις της Γερμανίας, να παλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ένα εστιατόριο ή μια μικρή επιχείρηση, εμείς που σαν μαθητές πολλές φορές δουλεύουμε για να βοηθήσουμε τους γονείς μας, γνωρίζουμε ότι για τα καθημερινά βάσανα της οικογένειάς μας δεν φταίει ο συμμαθητής μας που έχει άλλο χρώμα, άλλη θρησκεία ή είναι από άλλη χώρα.
Η φασιστική Χρυσή Αυγή και οι αδελφές της ναζιστικές οργανώσεις στην Γερμανία με τα ψέματά τους και τους τραμπουκισμούς τους έχουν ένα στόχο: Να τρομοκρατήσουν εμάς και τους γονείς μας για να μην αντιδράσουμε  με τη δίκαιη οργή και αγανάκτηση που κάθε μέρα νιώθουμε, να μείνουν στο απυρόβλητο οι πολιτικές του κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του, που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και τους νέους στην Ελλάδα και τη Γερμανία. 
 ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ!

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΎΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ! ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΒΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ.

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός πηγαίνει στην ΧΑ γιατί ο πρασινοκοκκινομπλέ μαρξισμός τον κατάντησε να ΠΕΙΝΑΕΙ. Όλες οι δουλειές σε χωράφια και βιοτεχνίς πηγαίνουν στους αλλοδαπούς κι ο λαός λέει τι να ψηφίσω: Νουδου-ξυριζοαριστερά που θα κρατήσουν εδώ τους λάθρο, οπότε ακόμα κι αν έλθει καμμιά ψιλοανάπτυξη ΠΑΛΙ όλες τις δουλειές θα τις πιάσουν οι λάθρο ή να ψηφίσω ΧΑ, να τους διώξει, να κλέισει τα σύνορα και να ξαναγυρίσουν οι δουλειές πάλι σε έλληνες;

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Aνώνυμε 8:08μμ

Προφανώς και δε διάβασες την επιστολή των παιδιών...
Αν τη διάβασες τότε προφανώς αδυνατείς να καταλάβεις...
Τι να πω; Είσαι αμετανόητος, συνειδητός,φασίστας

bandiera rossa είπε...

ΟΥΣΤ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ,
ΟΥΣΤ ΔΟΛΟΦΟΝΕ,
ΟΥΣΤ ΦΟΝΙΑ, ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
ΟΥΣΤ ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,
ΟΥΣΤ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ,
ΟΥΣΤ , ΟΥΣΤ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ...

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος12 Δεκεμβρίου 2012 8:08 μ.μ.

Tόσο σου κόβει, τόσο καταλαβαίνεις...
Φιλόγογοι, μαθηματικοί, γυμναστές, ηθοποιοί κλπ., είναι άνεργοι γιατί τούς πήραν τη δουλειά οι μετανάστες;
Τα εργοστάσια που χρηματοδοτήθηκαν απ' το καπιταλιστικό κράτος για να φύγουν σ' άλλες χώρες, οι μετανάστες τα στείλαν εκεί;
Η οικοδομή έχει βουλιάξει, επειδή δεν μπορούν ν' αγοράσουν σπίτια οι μετανάστες;
Τα δισσεκατομμύρια που βγάλαν οι πλουτοκράτες στην Ελβετία και αλλού, οι μετανάστες τα τσέπωσαν;
Σα δεν ντρέπεσαι να είσαι ρατσιστής και φασίστας...
Τι λέω μωρέ...
Εσύ δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα, θα καταλάβεις τι είναι ντροπή;
Άραγε, ήξερε η μάνα σου τι φίδι έθρεφε στην κοιλιά της...;;;

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εξω τα ανθρωπομορφα βρωμερα σκουλικια λαθρο απο την Ελλαδα. Χρρυση Αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος τοσο απο λαθρο οσο και απο ανθελληνες.

Ανώνυμος είπε...

Παρτε ενα λαθροορκ ο καθενας στο σπιτι σας. 265 μαθητες στην Γερνανια ειναι μικρο νουμερο. Εμεις οι ελληνες καθηγητες στην γερμανια στηριζουμε χρυση αυγη.

Ανώνυμος είπε...

Να πανε οι Ελληνες να δουλέψουν αλλα με μισθούς χαμηλότερους και απο των Πακιστανών(14 και κατι ψιλα τη μέρα) και μάλιστα ανασφάλιστοι οπως θέλεις εσυ απογονε των γερμανοτσολιάδων. Κοίτα μη σε πιάσει κανα λουμπάγκο απο την παρατεταμένη οσφυοκαμψία.Αλλα μια φορά ραγιάς και γερμανοτσολιάς,για παντα ραγιάς και γερμανοτσολιάς.

Ανώνυμος είπε...

265 μαθητες στην Γερμανια ειναι μικρο νουμερο,ενας καθηγητης στη Γερμανία(αν και τόσο ανορθόγραφος που είσαι πολυ αμφιβάλλω) είναι ικανό νούμερο για να εκφράσει το σύνολο των καθηγητών.
Ανεργος Μαθηματικός
Υ.Γ: Εμένα ποιος Πακιστανός μου έφαγε τη δουλειά ρε γαμώτο;

Ανώνυμος είπε...

Εσυ περιμενες να ξυνεσαι και να σε πληρωνουν αλλοι. Αντε τωρα στο χωριο σου να κανεις καμια αληθινη δουλεια.

Ανώνυμος είπε...

Κρίνεις εξ ιδιων τα αλλοτρια προφανώς.(Η ΧΑ άλλωστε και ο Μιχαλολιάκος μια χαρα τα έκανε τα πρωτοπαλλήκαρα του υπαλλήλους της βουλής).Μην αγχώνεσαι στο χωριό μου είμαι και κουτσα στραβα τη βγάζω κάνοντας και τη δουλειά μου και άλλες για να τα βγάλω πέρα.Το οτι βέβαια η επιχειρηματολογία σου αποσαθρώνεται τόσο εύκολα και αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε ταρζανιές καμία εντύπωση δεν προκαλεί.Απο κοινωνικοπολιτικά αμόρφωτους δε θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο.Βέβαια η μαγκιά σας αρχίζει και τελειώνει πίσω απο την ασφάλεια του πληκτρολογίου σας.
Ανεργος μαθηματικός

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Προσπαθώ να καταλάβω τι έχετε μέσα στο κεφάλι σας εσείς οι Χρυσαυγίτες!
Δε σας απασχολεί καθόλου το γεγονός ότι είστε η ιδεολογική συνέχεια των ταγματασφαλιτών; Μοιάζετε να αγνοείται βασικά γεγονότα της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας. Όταν σκέφτεστε τους 300.000 Έλληνες θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας φτιαχνόσαστε; Για τα εκτελεστικά αποσπάσματα που δολοφόνησαν χιλιάδες κομμουνιστές δεν το συζητώ. Η καλύτερη σας. Εκστασιαζόσαστε στη σκέψη της Μακρονήσου, της Γυάρου, της Ακροναυπλίας... ¨Οχι το πρόβλημά σας δεν είναι οι λαθρομετανάστες. Αυτό είναι η πρόφαση. Η τρύπα που σας άνοιξαν κάποιοι για να βγείτε από τα λαγούμια σας, ποντίκια. Το πραγματικό σας πρόβλημα, όπως και του ιδεολογικού σας πατέρα του Χίτλερ, είναι οι κομμουνιστές. Να ξέρετε όμως αυτό.
ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Αγραμματε αριστεροφασιστα ποσους ελληνες ο σταλιν σου στην Σιβηρια;

Ανώνυμος είπε...

Αν ησουν μορφωμενος δεν θα ησουν αποτυχημενος μαθηματικος που περιμενε την μονιμοτητα και το ξυσιμο. Αριστεροφασιστα λαθρολαγνε, ορφανο του Σταλιν. Εσενα η μαγκια σου που τελειωνει;

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος13 Δεκεμβρίου 2012 8:43 π.μ.

Α, πα, πα! Πήγες στη Γερμανία και τρως τη δουλειά των Γερμανών;;;
Αμέσως τη Χρυσή Αυγή παρακαλώ να τον πετάξει κλωτσηδόν απ' τη Γερμανία!

Πόσο φασιστοναζομόρφωμα είσαι εντέλει; Πόσο;;;
Μαυροκακομοίρη...
Ό,τι και να κάνετε βρε, ο καπιταλισμός σάπισε και δε σώνεται. Αργά ή γρήγορα, η εργατική τάξη με τους συμμάχους της θα τον ...θάψουν.
Τότε δε θα έχετε πια λόγο ύπαρξης εσείς, τα φασιστοναζομορφώματα του καπιταλισμού. Ο καπιταλισμός σας γεννά άλλωστε, για να τον υπηρετείτε σαν πιστά σκυλιά. Βρωμόσκυλα...

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ειδαμε και τον κουμουνισμο στην Μεκκα σας στην ΕΣΣΔ. Καταλαβε το οτι αν δεν παραγεις δεν θα φας ποτε. Εκτος απο ανεργος και αφραγκος εισαι και τεμπελης. Γιατι δεν πας να δουλεψεις σε καποιο χωραφι με τα φιλαρΚια σου τους αφγανους. Θα σε περιποιηθουν αυτοι.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Οι δικοί μου πρόγονοι, Νεοναζί Χρυσαυγίτη, αγωνίστηκαν για να απελευθερώσουν αυτή την πατρίδα. Οι δικοί σου συνεργάστηκαν με τον κατακτητή. Στις 13 Δεκέμβρη 1943 οι δικοί σου δολοφόνησαν το λαό των Καλαβρύτων. Αυτοί είσαστε.Ιδεολογικοί απόγονοι δολοφόνων.

Ανώνυμος είπε...

Η μονιμότητα αφορά εσένα και τους ομοιδεάτες σου,οπως απέδειξε και η προσληψη των χρυσαυγουλων στη βουλή(αφου απέτυχαν σε όλες τις άλλες ασχολίες τους βρέθηκε η μεγάλη αγκαλιά του ελληνικού δημοσίου για να σας περιθάλψει).Το θέμα της αμορφωσιάς το έθεσα απο κοινωνικοπολιτική και οχι απο ακαδημαική σκοπιά,αλλα απο οτι φαίνεται έχεις δυσκολίες στο να διαβάζεις ελληνικά.Συνέχισε να βρίζεις τόσο σου κόβει τόσα λες.Η μαγκιά μου αρχίζει εκεί που οι εργάτες της ΑΓΝΟ έκαναν λαγούς τους ομοιδεάτες σου στο Χορτιάτη,συνεχίστηκε μαζί με τους εργάτες στο Πέραμα που πρόγγηξαν τους δικούς σου στο Πέραμα,ήταν μαζί με τους κατοίκους του Ελληνικού όταν σας ξαποστειλαν απο την περιοχή τους και θα είμαι καθε φορά εκεί που ο λαός θα σε στέλνει στην τρύπα σου.
ΥΓ: Μόλις γύρισα απο τη δουλειά μου(μαθηματικά),δούλεψα 4 ωρες και έβγαλα 50 EURO.Εσυ να πας να δουλέψεις με 14 EURO οπως λέει η ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ορφανο του Σταλιν σκοτψσες χιλιαδες Ελληνες στην Σιβηρια. Βαλε το καλα στο μυαλο σου, ειμαστε πολλοι περισσοτεροι απο οσοι πιστευες και σου υποσσχομαι οτι θα ξεβρωμιση ο τοπος.

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος13 Δεκεμβρίου 2012 11:17 μ.μ.

Συνέχισε. Μια χαρά τα πας. Η πρεμούρα σού λύνει τη γλώσσα...
Ώστε παραδέχεσαι ότι στο στόχαστρο των φασιστοναζίδων είναι οι κομμουνιστές που βάζουν εμπόδια στην ασύστολη δράση των καπιταλιστών.
Μπράβο!
Σ' ευχαριστούμε που μας το επιβεβαίωσες γιατ' είχαμε μια αμφιβολία..., μα μια αμφβιβολία...
Άντε να απειλήσεις τώρα κάνα κιοτή. Άιντε... Φασιστοναζομόρφωμα! Ασφαλίτη! Πρακτορίσκε! Ρουφιανόπραμα!

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ



ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

15 την ωρα παιρνεις και μιλας αφαιμακτη των κοπων του ελληνα εργατη που προσπαθει να μορφωσει το παιδι του; Γιατι δεν το κανεις δωρεαν ρε δολοφονε των υπαλληλων της marfin; Ειμαστε 15% και ειστε 4. Ο σοφος λαος σας εκλεισε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας με τα ξεπερασμενα πουπρεσβευετε.Λυπαμαι αριστεροφασιστομουτρο, λαθρολαγνε μισελληνα...

Ανώνυμος είπε...

12.5 EURO την ωρα παιρνω(τόσο αποτιμώ την εργατική μου δύναμη εσυ την αποτιμας τη δική σου 14 EYRO ημέρα),δεν ξέρεις ουτε διαιρεση να κανεις παρε τουλαχιστον ενα κομπιουτερακι να μην ξεφτιλίζεσαι(ουτε για αυτο ομως δε σου κόβει).Ειτε με κρίση ειτε χωρίς κρίση απο εσένα πεσισσότερα θα βγάζω,οποτε το υφιστάμενο καθεστώς δε θα δυσχεράνει τη ζωη μου όσο τη δική σου. Βλέπεις το επίπεδο της ειδίκευσης μου είναι πολυ ανώτετρο απο το δικό σου και αυτό ακόμα και σε καιρο κρίσης μου εξασφαλίζει καλύτερο επιπεδο διαβίωσης απο το δικό σου.Εκείνο όμως που χαίρομαι πραγματικά στη δουλειά μου είναι το οτι μαθαίνω τα παιδιά να σκέφτονται πριν μιλήσουν και να αποδεικνύουν τα όσα λένε ωστε να μην καταντήσουν σαν εσένα και τους ομοίους σου να αναμασουν πεντε βρισιές στην καθημερινότητα τους και να νομίζουν οτι εχουν δίκιο.
Λες οτι λυπάσαι,για ποιον ακριβώς;Για μένα παντως οχι,σου απέδειξα οτι ακόμα και σε αυτή τη συγκυρία καλύτερα απο εσένα περνάω.Τα παιδάκια στα οποία διδάσκω μην τα λυπάσαι ουτε και αυτά δεν πρόκειται να καταντήσουν να σαν και εσένα.
Η διαφορά μας είναι οτι εσυ αρκείσαι στα ψίχουλα και την ελεημοσύνη του καθε προύχοντα για τον οποοίο δουλεύεις και νομίζεις οτι του έχεις και υποχρέωση ενω τον πλούτο τον παράγεις εσυ ο ίδιος.Την ίδια ώρα η ΧΑ κάνει γαργάρα τη φοροληστεία σε βάρος του λάου και αγωνιά να μην πληρώσουν φόρο οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές.Ασε λοιπον τα κροκοδείλια δάκρυα για τον Ελληνα εργαζόμενο.Για το Λατση και το Μπόμπολα να αγχώνεσαι,πολιτικό τσιράκι τους είσαι.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Δηλαδή επιβεβαιώνεις ότι ταυτίζεσαι ιδεολογικά με τους Ναζί και τους ταγματασφαλίτες που δολοφόνησαν 300.000 ΄Ελληνες