Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τα φασιστοειδή προμετωπίδα στην αντιΚΚΕ προπαγάνδα




Γρηγοριάδης Κώστας
«Με σκληρές καπιταλιστικές πρακτικές, χωρίς καμία αιδώ ή συμπόνια προς τους εργαζομένους, το ΚΚΕ φροντίζει την μεγιστοποίηση των κερδών του ξεσπώντας στους ίδιους τους 902εργαζομένους του. Ξεκίνησαν και πάλι, λοιπόν, οι απολύσεις στις επιχειρήσεις του Περισσού».
Τα παραπάνω γραφικά τα λέει η ναζιστική Χρυσή Αυγή, ως πιστός και γνήσιος εκπρόσωπος του κεφαλαίου και του αντικομμουνισμού. Αναπαράγει την κυρίαρχη αστική προπαγάνδα και χαρακτηρίζει «καπιταλιστική επιχείριση» το «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ», τον «902», την «Τυποεκδοτική». Λογικό, αφού είναι ένα και το αυτό με το σάπιο σύστημα που εξυπηρετεί, με το αηδιαστικό κατεστημένο που σπρώχνει στην εξαθλίωση το λαό.
Ποιος είναι «Πραγματικά περίγελος και ανέκδοτο» (όπως λένε τα φασιστοειδή στην ανακοίνωσή τους) δε χρειάζεται να το πούμε εμείς. Το δείχνουν τα ίδια τα φασιστοειδή στην ανακοίνωσή τους. Η αναφορά στη έννοια ...«συμπόνια» από αυτούς που κυνηγάνε με μαχαίρια μετανάστες εργάτες, είναι αρκετή για να βγουν κάποια συμπεράσματα. Πολύ περισσότερο, η αναφορά τους σε «σκληρές καπιταλιστικές πρακτικές» που έχουν στόχο τη «μεγιστοποίηση των κερδών του ΚΚΕ». Εκεί δίνουν τα ρέστα τους... Και αποκαλύπτουν με κραυγαλέο τρόπο ότι είναι τσιράκια των αστικών επιτελείων και άξια τέκνα τους.
Το έχουμε γράψει και πει πολλές φορές. Οι Χρυσαυγίτες είναι επικίνδυνοι για το λαό και τα συμφέροντά του. Ο ρόλος τους είναι να τσακίσουν το κίνημα και από αυτή τη σκοπιά πρέπει να χτυπήσουν και να συκοφαντήσουν το κόμμα της εργατικής τάξης.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: