Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

Σκύλιασαν φασίστες και κεφάλαιο που τους ξεσκεπάζει το ΚΚΕ


Την τιμητική του έχει τελευταία το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ στα γραφτά των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής. Λογικό. ΄Οσο εξελίσσεται η επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου σε λαϊκά εισοδήματα, δικαιώματα και κατακτήσεις, για να ξεπεράσει αλώβητο την κρίση του, τόσο θα ξαμολάει τα μαντρόσκυλά του ενάντια στην οργανωμένη πρωτοπορία του λαού, στην απέλπιδα προσπάθειά του να μην εμπνευστεί, να μην οργανωθεί και αγωνιστεί, να μην σηκώσει κεφάλι ο λαός. Γράφουν χατρακτηριστικά οι νεοναζί στην ιστοσελίδα τους: «Το ΠΑΜΕ, ακολουθώντας κι αυτό την αναπόφευκτη πορεία του ΚΚΕ προς την εξαφάνιση (...) Ο ελληνικός Λαός γύρισε την πλάτη του στα απολιθώματα του ΚΚΕ (...) Κατάλαβε ότι δεν έχει κανένα νόημα να συντάσσεται με στημένες καταστάσεις και εγγυημένες συνταγές αποτυχίας. Με ξοφλημένους και ανίκανους άεργους εργατοπατέρες (...) Με άτομα που ξεπουλούν κάτω από το τραπέζι τις εργασιακές κατακτήσεις ετών, καθώς το μόνο στο οποίο δεν υποχωρούν ούτε εκατοστό είναι ο αντιρατσισμός και τα "δικαιώματα" των λαθρομεταναστών. Είναι απολύτως λογικό, λοιπόν, ο Ελληνικός Λαός να μην έχει το παραμικρό ίχνος εμπιστοσύνης στους τύπους αυτούς». Και ακόμα: «(...) παχύδερμα, ψεύτες και ηγήτορες της πολιτικής αλητείας είναι τα απολιθώματα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (...) Δεν σεβόμαστε τίποτα από τη θλιβερή ύπαρξη αυτού του κομματικού μιάσματος και θα τους συμπεριφερόμαστε όπως ακριβώς αρμόζει σε ανθέλληνες και προδότες»
Δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο από τους απογόνους των SS, των ταγματασφαλιτών και των χουνταίων. Των γερμανοτσολιάδων, όσων ορκίζονταν «πίστη» στους κατακτητές ναζί και τον Χίτλερ, των βασανιστών, των προδοτών της Κύπρου. Τίποτε άλλο από μπράβους που πήγαιναν στους χαλυβουργούς της Μαγνησίας και τους «προειδοποιούσαν» να μην απεργήσουν, αλλά να συνταχτούν με το αφεντικό τους. Που αβαντάροντας τρόικα και κυβέρνηση, ζητούν χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο. Που υπηρετώντας το μεγάλο κεφάλαιο εκλιπαρούν στη Βουλή την κυβέρνηση για νέες φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις σε εφοπλιστές, φαρμακοβιομήχανους και μεγαλοξενοδόχους. Που υπηρετώντας ξένα και ντόπια μονοπώλια, της κάνουν προτάσεις πώς να ξεπουλήσει νησιά και νησίδες στους μεγαλολεφτάδες που τα έβαλαν στο μάτι. Που διαφήμιζαν αμερικανικά και ρωσικά μονοπώλια να βάλουν χέρι στο φυσικό αέριο Ελλάδας και Κύπρου. Που αναζητούν «στρατηγικό επενδυτή» να του παραδώσουν τα πετρέλαια Καβάλας και Θάσου. Που πασχίζουν να επιβάλλουν στους εργάτες 18 ευρώ μεροκάματο, δίχως ένσημο κι ασφάλιση, ακριβώς στο «εργασιακό μοντέλο» είλωτα που προάγει η ΕΕ. Γι' αυτό τους ενοχλεί το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, οι αγωνιστές του λαού με την ύπαρξη, τη λειτουργία και την καθημερινή δράση τους, συνεχή και ανυποχώρητη ενάντια στα μονοπώλια και τα ανδρείκελά τους. Γι' αυτό και θα τους «ενοχλήσει» πολύ περισσότερο στο μέλλον.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κρύβουν την αιτία

Η Δυτική Αττική βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, για τους 16 νεκρούς και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν οι προχτεσινές πλημμύ...