Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

H ξεφτίλα των ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ στην ΟΛΜΕ

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ή ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Η ψηφοφορία για το προγράμματα δράσης της ΟΛΜΕ
Η πρόταση περνάει, οι προϋποθέσεις δεν περνάνε. 
Γίνονται δύο ψηφοφορίες.
Ψηφισαν 85 ΕΛΜΕ
Στο αν υπάρχουν οι προϋποθεσεις ψήφισαν 18 υπέρ 9 κατά και 57 λευκα
Οι ψηφοφορίες είναι δύο.
Η μία ψηφοφορία είναι η πρόταση της ΟΛΜΕ στην οποία ψηφίζουν όλοι ΝΑΙ
Η δεύτερη ψηφοφορία είναι αν υπάρχουν οι όροι για να γίνει η απεργία. Σε αυτή, τη δεύτερη, αρκετοί πρόεδροι ψηφίουν λευκό. Το λευκό όμως το μετατρέπουν σε άκυρο, που σημαίνει ότι δεν πιάνουν το 66% που απαιτείται για να βγει απόφαση για απεργία.
Πηγή http://www.alfavita.gr

Οι "Παρεμβάσεις" στη συνεδρίαση των προέδρων των ΕΛΜΕ: Χωρίς τσίπα ο τυχοδιωκτισμός τους

Μετά την ΠΑΣΚ, τη ΔΑΚΕ και τη Συνεργασία που κατέβασαν πρόταση για αναστολή της απεργίας, η εκπρόσωπος των Παρεμβάσεων στο ΔΣ της ΟΛΜΕ Αγγελική Φατούρου*, έκανε την εξής -αποκαλυπτική για το ρόλο των Παρεμβάσεων - δήλωση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των προέδρων των ΕΛΜΕ:
«Στις γενικές συνελεύσεις συμμετείχαν 20.000 εκπαιδευτικοί. Οι 13.000 περίπου υπερψήφισαν την πρόταση της  ΟΛΜΕ. Απ'αυτούς οι 10.000 για το γαμώτο και 3.000 αποφασισμένοι να κάνουν απεργία που είναι μουτζαχεντίν. Συνεπώς δεν υπάρχουν όροι να πάμε σε απεργία. Επειδή όμως δεν μπορεί να μην γίνει και τίποτα, προτείνω την Παρασκευή να απεργήσουν 500 συνδικαλιστές. Οι επιτηρητές να πάνε κανονικά στα εξεταστικά κέντρα και οι υπόλοιποι που δεν εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών να πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια έξω από τα εξεταστικά κέντρα χωρίς να υπάρχουν απεργιακές φρουρές έξω από τα εξεταστικά κέντρα».
Δηλαδή οι Παρεμβάσεις έκαναν καθαρό ότι σε τίποτα δεν διαφέρουν απο την ΠΑΣΚ, την ΔΑΚΕ και την Συνεργασία. Εκαναν ξανά καθαρό ότι εξαρχής πίστευαν ότι δεν υπήρχαν προϋποθέσεις για να γίνει η απεργία. Η τελική τοποθέτησή τους κάνει καθαρό ότι έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί επιδίωξαν να σύρουν τον κλάδο σε μια απεργία που οι ίδιοι δεν είχαν καν διάθεση να την υπερασπίσουν.
902.gr
H κυρία Φατούρου μας έκανε την τιμή να αφήσει υβριστικό σχόλιο στο μπλογκ
Δείτε εδώ

3 σχόλια:

ΚΑΛΗ ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ είπε...

Εγώ επειδή δεν πολυξέρω, θα ήθελα να μου διευκρινίσεις κάτι σε παρακαλώ.

ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΙΣ, όπως λέμε ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΕΒ;;;

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

.....και αλλες αριστεριστικες δυναμεις, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ

ΚΑΛΗ ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ είπε...

Τι λες βρε παιδί μου!

Και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΕΒ;;;

Ουφ, ημέμησα ο άνθρωπος.

Βλέπεις είμαι ...αριστερός, ...αντικαπιταλιστής βιομήχανος κι ανησυχούσα μην και δεν είναι σταθερά όλα τα ...παιδιά μου μαζί μου.