Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Xαμογελάτε..... ( Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες!!!)

Aναδημοσίευση από Redfly Planet
Κανείς δεν εκπλήσσεται, μιας και γνωρίζουμε, ότι όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες, αποτελούν απλά εκτελεστικά όργανα, το πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί την αστική τάξη, οπότε δεν χρειάζεται και να κουράζουν το μυαλό τους με όλα αυτά τα μνημόνια. Αλλά όπως και να `χει, άλλο πράγμα το να το λέει κατάμουτρα στους ψηφοφόρους του. Αυτό κάπως λέγεται ...

Να δεις πως λέγεται ...
Βέβαια τον καταλαβαίνουμε τον κύριο Χρυσοχοΐδη ... και αυτός είχε άλλες δουλειές βλέπετε, σαν τον Χριστόδουλο που επί χούντας είχε πολύ διάβασμα.
Οι παραπάνω δηλώσεις αποτελούν μέρος ενός παιχνιδιού που ονομάζεται "σωτηρία του δεύτερου πολιτικού πυλώνα του συστήματος", δηλαδή του κεντροαριστερού, είτε αυτός θα λέγεται ΠΑΣΟΚ, είτε Δημοκρατική Παράταξη, είτε Μπανάνα. Εδώ υπάρχουν συμφέροντα που πρέπει να εξυπηρετηθούν.
Το θέμα δεν είναι εαν διάβασε το Μνημόνιο ή όχι ο Χρυσοχοΐδης, αλλά το γεγονός πως ως εκπρόσωπος των συμφερόντων μιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας με τον ξύλινο τίτλο "Κεφαλαιοκράτες", ήξερε πολύ καλά τι είναι το Μνημόνιο, πριν αυτό ακόμα δημιουργηθεί και έρθει προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Όπως ακριβώς ξέραμε και εμείς, πριν το διαβάσουμε, πως πρόκειται για ένα αντιλαϊκό έκτρωμα με σκοπό την σωτηρία του ντόπιου και ξένου Κεφαλαίου στην χώρα, ρίχνοντας την αξία της εργατικής δύναμης, σε επίπεδα Ινδοκίνας.
 
Σχόλιο του blog...... το παρακάτω  video

Δεν υπάρχουν σχόλια: