Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

"Mπλόκο” του ΠΑΜΕ στο Hilton

 Ανάρτηση από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί η πρωινή συγκέντρωση που πραγματοποιούσαν μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το ξενοδοχείο Hilton στο κέντρο της Αθήνας. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο διαμένει το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας. Τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν  από νωρίς το πρωί και διαμαρτυρήθηκαν για τα νέα προωθούμενα μέτρα και την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.
Νωρίτερα ζητήθηκε η παρέμβαση του εισαγγελέα προκειμένου τα μέλη της Τρόικας που παρέμεναν στο ξενοδοχείο να εξέλθουν.
Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι οι εκπρόσωποι της τρόικας αποχώρησαν από την πίσω πόρτα, με αποτέλεσμα τα μέλη του ΠΑΜΕ να κινηθούν προς την Μιχαλακοπούλου και να αποκλείσουν την πίσω είσοδο.
Τα πανό που είχαν υψώσει μπροστά στο ξενοδοχείο έγράφαν: ''Μπορούμε και χωρίς αυτούς'' και ''Έξω η τρόικα από την Ελλάδα'', ενώ σε μια κίνηση συμβολικού χαρακτήρα κατέβασαν τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήταν τοποθετημένη στην είσοδο και την έκαψαν.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει ότι η κινητοποίηση γίνεται για να διατρανωθεί «η οργή και η αγανάκτηση εναντίον όσων καταδυναστεύουν τη ζωή μας, εναντίον όσων λεηλατούν το εισόδημά μας, εναντίον όσων καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στην πείνα και την ανεργία».
Καλεί ακόμη «τα συνδικάτα, κάθε εργαζόμενο, κάθε εργαζόμενη, να αποφασίσουν άμεσα νέες απεργιακές κινητοποιήσεις, για να παρεμποδιστούν κυβέρνηση, εργοδότες και τρόικα να πάρουν τα νέα μέτρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: