Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ιστορίες "διευθυντών"....


Αποφάσισαν λοιπόν να επιτεθούν στο ΚΚΕ και βρήκαν τον πιο βλακώδη τρόπο.Αυτό φανερώνει πανικό. Έχουν χάσει τον έλεγχο και προσπαθούν όπως όπως να μαζέψουν τα αμάζευτα.Έτσι επιστράτευσαν  τον κ.Βασίλη Ζωγράφο η επιστολή του οποίου "παίζει" σε πολλά ΜΜΕ. Ο κύριος αυτός έστειλε μια επιστολή και κατηγορεί το ΚΚΕ ότι τον διέγραψαν επειδή θέλησε να γίνει διευθυντής.
Ας δούμε ορισμένες λεπτομέρειες που έχουν σχέση με τα γεγονότα.
Οι κρίσεις στελεχών της εκπαίδευσης έγιναν το καλοκαίρι του 2011(!!!). Τώρα έχουμε 2013.  Δεν έχει καμιά σημασία ο χρόνος διαγραφής σου αλλά η ιστορία σου μπάζει από παντού.
Το Π.Α.ΜΕ εκπαιδευτικών τότε ( 1  2  3 )  είχε μιλήσει αναλυτικά για το ρόλο που καλούνται να παίξουν τα στελέχη της εκπαίδευσης. Είχε άδικο κύριε Ζωγράφο;
Είναι αλήθεια ή όχι ότι μέχρι τότε (2011) υπήρχαν κομμουνιστές διευθυντές και υποδιευθυντές;
Από τη στιγμή όμως που ο ρόλος των στελεχών της εκπαίδευσης έγινε γνωστός ποιος θα είναι η θέση άλλαξε. Πώς είναι δυνατό να  παίζεις σε δύο ταμπλό; Και να αξιολογείς τους συναδέλφους σου με αποτέλεσμα ίσως και την  απόλυση τους και να αγωνίζεσαι εναντίον της αξιολόγησης και των συνεπειών της. 
 Μπορώ να σου αναφέρω πολλές περιπτώσεις που διευθυντές υποχρεώθηκαν να προωθήσουν το κυβερνητικό έργο στην εκπαίδευση. Μη  μου πεις πως δεν το έκανες; Αλήθεια γιατί δεν αναφέρεσαι συγκεκριμένα στην "αντιστασιακή" δράση σου να μας κολλήσεις στον τοίχο;
Αυτό που καταλάβαίνουμε όλοι είναι πως βρήκες ευκαιρία να χτυπήσεις το ΚΚΕ, μετά την ξεφτίλα και το φτύσιμο που τρώνε οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚο-ΣΥΡΙΖΑιο-ΑΝΤΑΣΥες  εξαιτίας της στάσης τους στην "απεργία διαρκείας" της ΟΛΜΕ.  Δε μαζεύεται η κατάσταση ότι και να κάνετε.Η εκτίμηση του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ για το ρόλο σας επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις σχετικά  με το πως διαγράφηκες, είναι σάλτσες αναξιες σχολιασμού.

Υ.Γ. Έλεος πια με το 15ο Συνέδριο!!!

4 σχόλια:

bandiera rossa είπε...

Ο κάθε πικραμένος και την παπαριά του.
Και βέβαια την γραμμή χαράζει η φασιστική φυλλάδα "ΤΟ ΒΗΜΑ",
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=513500
ακολουθούν οι χαφιέδες του "Εργατικός Αγώνας"
http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/2012-02-04-20-01-31/847-2013-05-19-13-41-00
και συνεχίζουν όλα τα παπαγαλάκια του συστήματος, άξιος ο μισθός τους.
Ενα όμως έχει διαφύγει απο τα κέντρα και παράκεντρα του αντικομμουνισμού;
Mε τα γραφόμενα του ο λεγάμενος δικαιολογεί απόλυτα το ΚΚΕ που πολύ σωστά έπραξε και τον διέγραψε, μόνο που καθυστέρησε πολλά χρόνια , αυτό έπρεπε να γίνει πρίν απο 26 χρόνια.
Τι σχέση έχουν τα λαμόγια με το ΚΚΕ?
Αλλά η παροιμία λέει "κάλιο αργά παρά ποτέ"...

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Όπως είπα και παραπάνω οι κρίσεις διευθυντών έγιναν πριν 2 χρόνια. Είναι δυνατό να διαγράφτηκε τώρα;

Unknown είπε...

Είναι προφανές οτι ο εν λογω κύριος είχε σοβαρές πολιτικές διαφωνίες με το ΚΚΕ οι οποίες εκφράστηκαν και στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου: http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7361572&publDate=29/3/2013.Ο λόγος που καταφεύγει σε ψεύδη για να αιτιολογήσει την αποχώρηση του είναι ένας: Καθε παραμύθι χρειάζεται το δράκο του.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία το διαδίκτυο έχει κατακλειστεί απο σύγχρονους ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΔΕΣ.
Εγώ ένα έχω να τους πώ.
Μπράβο, συνεχίστε έτσι, καλό κάνετε γιατί καθημερινά ξεβρακώνεστε, αποκαλύπτετε όλο και πιο άγαρμπα τον ρόλλο σας, μάλλον τα αφεντικά σας τελευταία δεν μπορούν να βρούν αξιόλογους χαφιέδες και στρατολογούν όλα τα κατακάθια της κοινωνίας, προτιμάνε τα αφεντικά σας τους πιο έξυπνους να τους στρατολογούν στην Χ.Α. και τους ντενεκέδες να τους διατάσουν στην αντιΚΚΕ αποστολή.
Βλέπετε έχουν μειωθεί και οι μισθοί, ακομα και οι χαφιέδες όταν είναι κακοπληρωμένοι δεν μπορούν να αποδώσουν στο έργο τους .
ΜΠΡΑΒΟ παιδιά συνεχίστε καλό κάνετε στο κίνημα γιατί μας δικαιώνετε επιβεβαιώνετε για ακόμα μια φορά την ορθότητα της πολιτικής και πρακτικής του ΚΚΕ .
Το τέλος σας αν δεν το γνωρίζετε να ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ :
"χαιρετίσματα από τη Σούλα"
Ήταν τότε στην Κατοχή ο περιβόητος Θανάσης. Ο μόνος που υπεδείκνυε Έλληνες στους Γερμανούς για εκτέλεση, χωρίς να φορά κουκούλα!
Φόβος και τρόμος από Θησείο μέχρι Ρέντη και Κοκκινιά, πρώτος και ...άφοβος σε κάθε μπλόκο, μπροστά από τον συρφετό των κουκουλοφορεμένων.
Η έδρα του στο Θησείο, σε ένα μικρό καφενείο, που "δέσποζε" στη γειτονιά του τότε και παρείχε δυνατότητα για έλεγχο κάθε διερχομένου. Σύνθημα για να τον συναντήσεις για τις "άλλες δουλειές"(γιατί και τότε όπως και τώρα οι δωσίλογοι είχαν πάντα και άλλες δουλειές) ήταν να καθίσεις, να παραγγείλεις ούζο στο καφενείο και να πεις στον ταμπή να σου φωνάξει τον Θανάση γιατί του φέρνεις "χαιρετίσματα από τη Σούλα"!
Μια μέρα δυο κύριοι κάθησαν, παράγγειλαν και είπαν το σύνθημα. Ο Θανάσης βγήκε και είπε "τι γίνεται παιδιά, τι να σας κεράσω;"
Οι κύριοι του είπαν κάτσε να πιούμε 2-3 και άσε τα κεράσματα!
Του κακοφάνηκε του Θανάση αλλά το άφησε να δει που θα πάει και τι θέλουν. Στο τρίτο, τους λέει πως "παιδιά υπάρχουν και δουλειές, άντε να πούμε τι περιμένετε εδώ..."
Οι κύριοι της Ιστορίας ήταν φυσικά από αυτούς που ο Τσίρκας στην "Χαμένη Άνοιξη" περιγράφει ως "τα παιδιά με τα στεν κάτω από τις καμπαρντίνες"...-Άσε Θανάση τις δουλειές απαντούν.Γιατί "τα χαιρετίσματα είναι από την Σούλα, αλλά τα... κεράσματα είναι από την Αντίσταση..."
Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στον Υμηττό λίγο καιρό μετά. Καθόντουσαν δύο γερμανοντυμένοι και έλεγαν "πότε θα βρούμε τον Κολλημένο να του πούμε δυο λόγια..."
Μια μέρα εμφανίστηκε στην Πόρτα ο ίδιος ο Κολλημένος:
"Άκουσα ότι με ψάχνετε και ήρθα ο ίδιος" είπε. "Σας φέρνω και χαιρετίσματα..."(η φράση είχε γίνει ήδη παροιμιώδης). Ο ένας από σας θα ζήσει για να πάει στη διοίκηση να τα μεταφέρει στον αρχηγό σας, που τον ψάχνω με τη σειρά μου..."