Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Πόσο ξεπέτσωτος πρέπει να είναι κάποιος για να λέει τέτοιες μπούρδες;

Το βίντεο το είδα πρώτη φορά στο  γλόμπινγκ


Παρακολουθήστε το παραλήρημα του ανθρώπου .  ΑντιΚΚΕ  λόγο, με ρεσιτάλ ψεμάτων.  Ένας ακόμα πιστός  του  δόγματος  Γκαίμπλες , άξιος συνεχιστής της παλιάς καλής σχολής της ΑΥΡΙΑΝΗΣ. Μπέρδεψε όμως και ρόλους και εποχές γιατί με τέτοια χονδροειδή ψέματα και συμπεριφορές δεν προσφέρει καμιά υπηρεσία στα αφεντικά του. Το αντίθετο ακριβώς.
Το απόσπασμα είναι από την ομιλία Καζάκη στη Νέα Κίο Αργολίδας.  Το αντέγραψα όσο  καλύτερα μπορούσα. Οι ασυνάρτητες εκφράσεις είναι   ο λόγος του.
«Και  τότε  έκανε μια  περατζάδα   για πρώτη  φορά  το Π.Α.ΜΕ, (προσυγκροτημένο;) μπλοκ του Π.Α.ΜΕ μέσα από την πλατεία Συντάγματος, το γιούχα ακούστηκε μέχρι το  Κολωνάκι. Και επειδή ακούστηκε μέχρι το Κολωνάκι επειδή βρισκόμουν  εκείνη την ώρα μαζί, δίπλα μου ήταν ένας δημοσιογράφος  του Ριζοσπάστη , τον παίρνει τηλέφωνο επειγόντως  ο πρόεδρος  τω ν Ελλήνων Εφοπλιστών  ο οποίος εναγωνίως  ρωτούσε αν επιβεβαιώνεται η είδηση ότι ο κόσμος που κατέβηκε κατά εκατοντάδες χιλιάδες στο Σύνταγμα έκραξε το Π.Α.ΜΕ και όταν το επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος  ο οποίος ήταν εκεί και το είδε αναφώνησε ……… ε  άμα και το ΚΚΕ δεν μπορεί να τους ελέγξει τελικά χαθήκαμε….» 
Ειλικρινά πόσο ξεπέτσωτος πρέπει να είναι κάποιος για να λέει τέτοιες μπούρδες. Ο χαρακτηρισμός είναι πολύ επιεικής
 Kαι το ακροατήριο χειροκροτούσε......
Συνεχίστε την ακρόαση...

4 σχόλια:

faros είπε...

Ξετσίπωτος ;
Μπα ...

Απλά προσπαθεί να δικαιολογήσει το μισθό του ο άνθρωπος ...

Δεν είναι δα η πρώτη φορά που ο λόγος του είναι ασυνάρτητος, αντιΚΚΕδικος, λαϊκίστικος.

Α, και κάτι άλλο. Τέτοιοι έχουν απομείνει για το σύστημα, τέτοιους χρησιμοποιεί !

Κακό για το σύστημα αυτό, καλό για μας, για την Εργατική Τάξη !

Gekoudi είπε...

Ανάχωμα. Αλλά το ρεύμα υπέρ του κόμματος είναι μεγάλο και δύσκολα τα πράγματα για τα αφεντικά του Καζάκη. Ο ρόλος του είναι πεμπτοφαλαγγίτικος.
Πέμπτη φάλαγγα είναι η εντός μιας πολιορκούμενης πόλης ή εμπόλεμης χώρας εκδηλωθείσα προπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού. Το είδος αυτό της προπαγάνδας μπορεί να είναι είτε εγχώριο (εσωτερική), είτε εξωτερική (από τον εχθρό) και εκδηλώνεται με διασπορά ψευδών ειδήσεων (ραδιοφωνικές ανακοινώσεις ή έντυπες - φέιγ-βολάν) μέχρι και δολιοφθορές.
Στον Ισπανικό εμφύλιο κατά την πολιορκία της Μαδρίτης εκτός από τις τέσσερις φάλαγγες που έκαναν την επίθεση, υπήρχε και εντός αυτής σημαντική μερίδα πληθυσμού υπέρ των πολιορκητών που υπέσκαπτε τη θέση των υπερασπιστών.
Στην Ελλάδα έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές κατά της ανόδου του ΚΚΕ. Σήμερα το κόμμα δέχεται πολλές επιθέσεις και όσο ανεβαίνει η επιρροή του, τόσο έχουμε ασύμμετρες επιθέσεις που θα τσακιστούν όμως υπό το βάρος του κινήματος.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λεει

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λέει για αυτούς που έχουν συμφέροντα αλλά όχι για τον λαό