Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Ξεκινάμε.

Η κανονική λειτουργεία του blog ξεκινάει σήμερα 1 Ιανουαρίου 2012. Ο τίτλος είναι απολύτως  προσδιοριστικός  του περιεχομένου και των αρχών που  το διέπουν.  Λειτουργούμε και αγωνιζόμαστε στη  blogοσφαιρα  αλλά και στα συνδικάτα μας πλάι πλάι με τις δυνάμεις που συγκροτούν το Π.Α.ΜΕ.
Δεν  έχουμε αυταπάτες, όσοι γράφουμε εδώ, ότι  το διαδίκτυο είναι ο μοναδικός χώρος δραστηριοποίησης , ούτε ότι το πληκτρολόγιο είναι το κατεξοχήν  εργαλείο της αλλαγής συνειδήσεων. Η μάχη δίνεται και θα δοθεί στους χώρους δουλειάς, απέναντι σε όλους όσους εξυπηρετούν τα συμφέροντα της αστικής τάξης, απέναντι στα  κόμματα του ευρωμονόδρομου.
Θα αξιοποιήσουμε όσα μέσα επικοινωνίας μπορούμε προκειμένου να  συμβάλλουμε στο ξύπνημα των συνειδήσεων. Προκειμένου η εργατική τάξη να συνειδητοποιήσει τη δύναμη της και να παίξει τον ιστορικό της ρόλο.


7 σχόλια:

TRASH είπε...

καλή αρχή στο ιστολογείν.
Σαφώς και το διαδύκτιο δεν είναι ο προνομιακός τόπος πάλης χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα το χρησιμοποιήσουμε, όπως και όλα τα άλλα μέσα επικοινωνίας που μπορεί να έχουμε στην διάθεση μας (εφημερίδες, ραδιόφωνα κλπ)...
Καλωσήρθες και πάλι στην μπλογκόσφαιρα...

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Η τελευταία παράγραφος προστέθηκε μετά από την παρέμβαση του σ. Trash

sosat είπε...

Καλη αρχη.
Χρονια πολλα δημιουργικα, αγωνιστικα και αντρεπτικα.

Οικοδόμος είπε...

Καλησπέρα. Καλή χρονιά, με υγεία. Χρόνια πολλά, αγωνιστικά, νικηφόρα! Καλό ταξίδι στον όμορφο κόσμο του διαδικτύου. Καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Καλη αρχη συντροφοι!
Μια συμβουλη μονο. Το κόκκινο φόντο με τα μαύρα γράμματα δυσκολεύει πολύ την ανάγωση, εμένα τουλάχιστον με ζαλίζει στις 5 πρώτες γραμμές!

Νικολόπουλος Παναγιώτης είπε...

Καλή αγωνιστική χρονιά. Όλοι μαζί μπορούμε.Έχουμε χρέος να συμπορευτούμε με το ΚΚΕ, για να ισχυροποιηθεί η εργατική λαϊκή πάλη, η αλληλεγγύη, η αντεπίθεση με στόχο τη Λαϊκή Εξουσία.