Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Να και το "αριστερό" χαράτσι!

Σύμφωνα με το  Γλέζο όποιος έχει εισόδημα 20000 ευρώ το χρόνο είναι υψηλός εισοδηματίας και πρέπει να  δανείζει το κράτος με 100 ευρώ το μήνα. Δηλαδή 1200 ευρώ το χρόνο. Νατη λοιπόν η "αριστερή " κυβέρνηση. Προπονείται για φιλολαϊκά μέτρα.
Δείτε λοιπόν αριστεροί φίλοι, τρομάρα σας , με ποιους έπρεπε να κουβεντιάσει το ΚΚΕ. Αυτοί όσο μιλάνε εκθέτουν τον εαυτό τους. Ή όπως μου είπε μια συντρόφισσα,"όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού ,τόσο περισσότερο φαίνεται ο κόλος της"
Παρατηρήστε την αντίδραση των δημοσιογράφων του  Mega. Το βούλωσαν. Αυτοί που στάζουν δηλητήριο και ειρωνία για το ΚΚΕ, έβγαλαν το σκασμό, λες και δεν είπε τίποτα.
ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 1400 ΕΥΡΏ ΤΟ ΜΉΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ.  Α, ρε Ανιελι πόσο δίκιο είχες όταν έλεγες ότι η "Αριστερά" είναι καλύτερη για τη βρώμικη δουλειά.
Κατά τα άλλα έχουν πέσει πάνω στο ΚΚΕ που κάνει άδικη κριτική στους "αριστερούς". Δηλαδή τι ακριβώς πρέπει να κάνει το ΚΚΕ ρε παλικάρια. Να βάλει πλάτη για το 1200αρι. Αυτό δεν είναι  φόρος αίματος για τη λαϊκή οικογένεια; Εξάλλου τι διαφορετικό έκανε ο Βενιζέλος; Δεν το πολέμησαν οι Λαϊκές Επιτροπές. Δεν το πολέμησε και το πολεμάει το ΠΑΜΕ;
Πριν καλά καλά πάρετε την εξουσία αρχίσατε να δίνετε εξετάσεις στον ΣΕΒ; Έντάξει το μάθημα της υποτέλειας και της παραπλάνησης το περάσατε με άριστα!

8 σχόλια:

Manny Calavera είπε...

οποιο στελεχος του συριζα ακους, λεει κατι που αναιρει πραγματα που εχουν πει αλλα στελεχη του συριζα. πολλες φορες εντος 24ωρου

αφου το χεις αυτο με τα βιντεακια, δεν κανεις κανα compilation μα ποτ πουρι δηλωσεων? Θα ηταν αστειο, αν δεν ηταν τοσο τραγικο

Οικοδόμος είπε...

Καλησπέρα.
Εκεί κατάντησε ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων. Να προβάλει στα μάτια μας τον... μπουμπούκο σαν υπερασπιστή των φτωχών...
Ντροπή!

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Eχεις δίκιο οικοδόμε...Σκέτη θλίψη! Του βγήκε από αριστερά ο Φασίστας!

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Η ταχύτητα που αλλάζουν θέση τα στελέχη του και αλληλοαναιρούνται είναι παροιμιώδης. ο καθένας εχει και άποψη. ΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ. Στα πλαίσια του ευρώ και της ΕΕ βεβαιως βεβαιως!

Οικοδόμος είπε...

Τα έχω πάρει άσχημα με τις "ιερές αγελάδες" της αριστεράς. Αν κάποιος τους κάνει κριτική (πάντα με πολιτικά επιχειρήματα) θεωρείται (από διάφορους όψιμους αριστερούληδες) πως δεν σέβεται τους αγώνες τους.

Και ποιος σας είπε ωρέ πως αυτοί οι αγώνες είναι συγχωροχάρτι "δια πάσαν νόσον και...αμαρτίαν";

Εύγε σύντροφε για τη δουλειά που κάνεις με τα βίντεο. Ξεσκέπασμα θέλουν οι κάθε λογής "αριστερούληδες"...

Καλή δύναμη!

Manny Calavera είπε...

Προς επίρρωσιν

Λενα Δουρου χτες
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/349684/pote-den-eipame-gia-monomeri-katargisi-tou-mnimoniou/

Γλεζος Σημερα
http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=196809

Manny Calavera είπε...

Ρενα ηθελα να πω

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Αντιγράφω από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ...
Μάλιστα, ο κ. Γλέζος μίλησε στην εκπομπή και για τους τρόπους με τους οποίους μία κυβέρνηση θα μπορούσε να αντλήσει ρευστότητα από τους πολίτες, αντί να επιβάλλει νέα «χαράτσια».

"Ο Μανώλης Γλέζος είπε ότι θα μπορούσε να συναφθεί με τους πολίτες ένα δάνειο διπλής μορφής, με το να πληρώνουν εθελοντικά, όσοι έχουν εισόδημα κάτω από ένα όριο, να εισφέρουν 100 ευρώ μηνιαίως σαν δάνειο προς το κράτος υποχρεωτικά, όσοι έχουν μεγαλύτερο εισόδημα και να εισφέρουν το ίδιο ποσό, επίσης ως δάνειο."

Από ότι φαίνεται δεν πήγε χαμένη η θητεία του στο ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του 80. Αντιγράφει τις μεθόδους του Παπατζή. Βαφτίζει το χαράτσι "εθελοντικό δάνειο"
Θυμηθείτε οι παλιότεροι το..."φεύγουν οι βάσεις" που έμειναν...το " άλλο το όραμα , άλλο το εφικτό"