Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Ωμή παρέμβαση του ΔΝΤ για τις εκλογές

Αναδημοσίευση από Real.gr

Μαζί με τα συλλυπητήρια για την αυτοκτονία του συνταξιούχου ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις προχώρησε σε μία δήλωση - πρόκληση ενόψει των εκλογών.
«Και τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν ήδη εκφράσει την υποστήριξη τους στο δημοσιονομικό πρόγραμμα και είναι σημαντικό οι εκλογές να δώσουν την ευκαιρία για να κερδίσουν την εντολή» είπε χαρακτηριστικά ο Τζέρι Ράις και πρόσθεσε: «όποιος κερδίσει τις εκλογές στην Ελλάδα θα πρέπει να στηρίξει απόλυτα το πρόγραμμα».
Σε ερώτηση για το εάν οι εκλογές δημιουργούν αβεβαιότητα για την πορεία του προγράμματος ο εκπρόσωπος του Ταμείου απάντησε: «οι εκλογές δημιουργούν όντως μια αβεβαιότητα για την εφαρμογή των δημόσιων πολιτικών. Αλλά θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτού του είδους η αβεβαιότητα είναι πάντα παρούσα, όταν μια χώρα πραγματοποιεί εκλογές, έτσι δεν είναι κάτι το ειδικό για την Ελλάδα».

Συλλυπητήρια για τον συνταξιούχο

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε ότι «λυπάται βαθύτατα» για την αυτοκτονία του συνταξιούχου στο κέντρο της Αθήνας, η οποία προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στην Ελλάδα.
«Αυτό που θέλω να κάνω, είναι να πω ότι λυπηθήκαμε βαθύτατα όταν μάθαμε για τον θάνατο αυτό που έλαβε χώρα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Και απλά να εκφράσω τα συλλυπητήριά μας» είπε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ουάσιγκτον.
Ο Ράις έδωσε την απάντηση αυτή όταν ρωτήθηκε για την αυτοκτονία και αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κρύβουν την αιτία

Η Δυτική Αττική βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, για τους 16 νεκρούς και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν οι προχτεσινές πλημμύ...