Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ξεχείλισε η σαπίλα της Χρυσής Αυγής

Δείτε το video εδώ
Ξεχείλισε για άλλη μια φορά η σαπίλα της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, με τη ρατσιστική χολή της και τη συστημική της βία να επιδεικνύεται ξανά εναντίον μεταναστών βιοπαλαιστών αλλά και αγωνιστών του λαϊκού κινήματος. 'Οπως και οι πρόγονοί τους χιτλερικοί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι χρυσαυγίτες απειλούν ανθρώπους ότι θα τους γδάρουν το δέρμα, θα τους κάψουν σε φούρνους, θα τους βγάλουν τα δόντια!
Συγκεκριμένα στην προεκλογική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, σπουδαστής σχολής κινηματογράφου φέρεται να πέρασε ένα μήνα κοντά στην οργάνωση μαζεύοντας υλικό για ντοκιμαντέρ. Η κάμερα καταγράφει το στέλεχος της οργάνωσης και υποψήφιο βουλευτή τότε στην Α' Αθηνών, Α. Πλωμαρίτη, να μοιράζει ψηφοδέλτια σε λαϊκές αγορές βρίζοντας αλλοδαπούς αλλά και να συνομιλεί με ομοϊδεάτες του για το θέμα των μεταναστών και τους τρόπους... εξουδετέρωσής τους.
Το βίντεο προβλήθηκε στο βρετανικό κανάλι Channel 4, δείχνοντας τον Πλωμαρίτη και άλλους χρυσαυγίτες στον 'Αγιο Παντελεήμονα να λένε γελώντας ότι «Αν είναι μελαμψοί θα τους ασπρίσουμε. Και μετά θα τους ασπρίσουμε στις κλωτσιές», «Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους» και να κάνουμε «τους μετανάστες σαπούνια», «θα τα έχουμε σαπούνια για τα αμάξια και τα πεζοδρόμια» ή ότι με το δέρμα τους «θα φτιάξουμε λαμπατέρ». Εξάλλου σε ερώτηση που κάνουν μεταξύ τους «Τι άλλο θα πάρεις ρε Γιώργο από τους αριστερούς;», δίνεται η απάντηση «τα δόντια θα πάρουμε για κομπολόγια».
Μετά τις αντιδράσεις, το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απόσπασμα του ντοκιμαντέρ για τα περαιτέρω.
 Σχόλιο εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ  
Αναφέρει: «Η εγκληματική δράση είναι η μία όψη της ναζιστικής οργάνωσης. Η άλλη είναι οι υπηρεσίες τους στην άρχουσα τάξη, ο χυδαίος αντικομμουνισμός και η οργάνωση ταγμάτων εφόδου εναντίον του λαϊκού κινήματος. Ο λαός πρέπει να τη στείλει μαζί με το σύστημα που τη χρειάζεται στην κόπρο της ιστορίας».
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: