Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Προκλητικός και απαράδεκτος ναζιστικός χαιρετισμός από τον Κατίδη

Την άμεση αντίδραση των φιλάθλων της ΑΕΚ προκάλεσε η προκλητική και απαράδεκτη ενέργεια του Γ. Κατίδη

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ



Σε μια απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια προχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης,όταν επέλεξε να «πανηγυρίσει» με ναζιστικό χαιρετισμό το νικητήριο γκολ που σημείωσε στον αγώνα της ομάδας του απέναντι στη Βέροια.
Η ενέργεια αυτή δεν έχει καμία σχέση ούτε με την ιστορία της ΑΕΚ, ομάδας με βαθιές ρίζες στην προσφυγιά, ούτε με το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, που αγανάκτησε με αυτήν την κίνηση και έδειξε άμεσα αντανακλαστικά, καταδικάζοντας την με κάθε τρόπο.
Το γεγονός της έντονης καταδίκης αυτής της απαράδεκτης ενέργειας από φιλάθλους της ΑΕΚ και όχι μόνο, από άλλους ποδοσφαιριστές και από αθλητές όλων των σπορ, αποτυπώνεται και στη μάταιη προσπάθεια του παίκτη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Αφού αρχικά δήλωσε, προσβάλλοντας πρώτα από όλα τους φιλάθλους της ΑΕΚ αλλά και συνολικά τους φιλάθλους της χώρας μας, ότι «πανηγύρισα με αυτό τον τρόπο γιατί ήθελα να μας βοηθήσει περισσότερο ο κόσμος. Για μένα δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Ήταν ένας πανηγυρισμός που παραπέμπει σε αυτό το κόμμα, τη Χρυσή Αυγή, και το έκανα για να πανηγυρίσει πιο έντονα ο κόσμος μαζί μας...», στη συνέχεια στον προσωπικό λογαριασμό του σε σελίδα «κοινωνικής δικτύωσης» προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας «ξέρω την ιστορία της ΑΕΚ. Ξέρω πως είναι προσφυγική ομάδα. Αφιέρωσα το γκολ στον Παυλή και σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρατσιστής... Σιχαίνομαι το φασισμό. Δε θα το έκανα αν ήξερα ότι σημαίνει κάτι τέτοιο. Ξέρω τις επιπτώσεις και δε θα το έκανα ποτέ».
Οι δικαιολογίες και οι κωλοτούμπες αυτές προφανώς και δεν πείθουν κανένα και σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος, μαζί με όλο το λαό, καλείται να απομονώσει τις φασιστικές ιδέες και πρακτικές μέσα και έξω από τα γήπεδα.
902.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με την ανακοινωση του συριζα για το γεγονος στο ματς της αεκ και τον χαιρετισμο Καλη η ανακοινωση με την υποσημειωση οτι χρειαζονται ενεσεις αρρενωποτητας στο κινημα την οποια εχει αφαιρεσει το ροζ τσιρκο του φεμινισμου με επιθεσεις στην..αρρενωποτητα λες και δεν μπορει καποιος αρρενωπος να ειναι συναισθηματικος η επαναστατης.
(Τοσοι υπαρχουν αλλωστε στους χωρους)
Και αυτο γινεται λογω μισους στο ανδρικο φυλο και λογω του οτι θελουν να ταυτισουν ανδρικα χαρακτηριστικα με τον φασισμο
(ποιες αυτες !! )

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Διαδώστε το...

από http://pirates-aek.blogspot.com


Ανακοίνωση

Αυτός ο τύπος που ακούει στο όνομα Κατίδης προσέβαλε με τον πιο ωμό τρόπο το όνομα και την ένδοξη Ιστορία της ΑΕΚ. Με τη χυδαία συμπεριφορά του, διασύρει την ΑΕΚ της ξεριζωμένης Προσφυγιάς, την ΑΕΚ που ταξίδεψε μέσα στη φωτιά του πολέμου στο Βελιγράδι με τη σημαία της Αλληλεγγύης στους Λαούς, την ΑΕΚ των εκατομμυρίων δημοκρατικών φιλάθλων που δεν ξεχνούν ποτέ πόσα υπέφερε αυτή η χώρα και ο λαός από το ναζισμό. Μετά απ΄ ότι έπραξε ο τύπος αυτός δεν μπορεί να βρίσκεται πλέον ούτε για ένα δευτερόλεπτο ακόμη στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ. ΟΥΣΤ!!!

Για την υπογραφή:
«Συσπείρωση Οπαδών ΑΕΚ
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»