Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Σε συλλαλητήριο την Τρίτη 5 μ.μ. καλούν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, έξω από το Κυπριακό Κοινοβούλιο.



Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο την Τρίτη στις 5 μ.μ. έξω από το Κυπριακό Κοινοβούλιο απευθύνουν η Κομματική Οργάνωση Βάσης του ΚΚΕ στην Κύπρο και η Οργάνωση Βάσης της ΚΝΕ στην Κύπρο, με σύνθημα  «Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία - Σύγκρουση με ΕΕ, ΔΝΤ, αστικές κυβερνήσεις σε Κύπρο και Ελλάδα».
Ολόκληρη η ανακοίνωση των Οργανώσεων:


«Το ΚΚΕ καταδικάζει την αντιλαϊκή απόφαση του EUROGROUP για την Κύπρο και την επιβάρυνση σε λαϊκά εισοδήματα που θα έχει η επιβολή χαρατσιού στις καταθέσεις.
Το ΚΚΕ στέκεται δίπλα στον κυπριακό λαό, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του κατά των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που επιβάλλουν ΕΕ - ΔΝΤ - αστικές κυβερνήσεις στους λαούς και των δύο χωρών. Καλούμε τον κυπριακό λαό, συνολικά τους εργαζόμενους στην Κύπρο να αντισταθούν σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Να μην επιτρέψουν να μπει "χέρι" στο λαϊκό εισόδημα που σαν στόχο έχει τη συνέχιση της κερδοφορίας του τραπεζικού κεφαλαίου και των μονοπωλίων.
«Οι μάσκες έπεσαν»!!!
Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ώρα οι εργαζόμενοι της Κύπρου να βγάλουν συμπεράσματα για το ρόλο της ΕΕ και των μηχανισμών της. Αποδείχθηκε ότι η ΕΕ είναι λυκοσυμμαχία που από την ύπαρξή της ωφελεί το κεφάλαιο. Η "αλληλεγγύη" και η "συλλογικότητα", που συνεχώς πλάσαραν οι αστικές κυβερνήσεις, ξεσκεπάστηκαν στην πράξη μέσα από τα σενάρια των εκβιασμών των ΕΕ - ΔΝΤ - Ρωσίας.
Τώρα καλούν το λαό πάλι να πληρώσει το μάρμαρο. Για μια ακόμα φορά τα δανειακά πακέτα επιβεβαιώνουν ότι στόχο έχουν να επιταχύνουν προαποφασισμένα μέτρα, στο πλαίσιο της ελεγχόμενης χρεοκοπίας κρατών – μελών.
Καμιά αναμονή!!!
Στο δίλημμα "κούρεμα" ή χρεοκοπία ο κυπριακός λαός, όπως και ο ελληνικός πρέπει να διαλέξουν άλλο δρόμο. Το δρόμο της ρήξης και της ανατροπής με το καπιταλιστικό σύστημα, που φέρνει ανεργία, φτώχεια στις λαϊκές οικογένειες, που "κουρεύει" το λαϊκό εισόδημα. Πρέπει να διαλέξει το δρόμο της σύγκρουσης με τα μονοπώλια και τους εκφραστές τους, την ΕΕ, το ΔΝΤ και τις ντόπιες αστικές κυβερνήσεις.
Να μην επιτρέψει να βάλουν στο χέρι τον ορυκτό πλούτο, τους υδρογονάνθρακες, ευρωπαϊκές δυνάμεις ή άλλες.
Να παλέψει για τη δική του κυριαρχία, τη δική του εξουσία, με αποδέσμευση από την ΕΕ, που στο επίκεντρό της θα έχει την κάλυψη των διευρυμένων αναγκών των λαϊκών οικογενειών. Για μια δίκαιη λύση στο Κυπριακό.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 5 μ.μ. ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ!!!».
902.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

΄Eξυπνη κίνηση του ΚΚΕ.
Για να δούμε τι θα κάνει το ΑΚΕΛ;
Θα βρεθούν μέλη και στελέχη του στη συγκέντρωση;
Θα σημάνει κάτι αυτό; Δημιουργία μαρξιστικού -λεννιιστικου πυρήνα στην Κύπρο;