Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

«... ήταν χαζά και έψηναν και έπιναν μέσα στο σπίτι... »

Παρακαλούμε την προσοχή σας:
Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σπουδαστών του ΤΕΙ Τρικάλων, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) κατέθεσε ψήφισμα με αφορμή το θάνατο των σπουδαστών στη Λάρισα στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν με μαγκάλι.
Το ψήφισμα αφορούσε στην καταδίκη της πολιτικής που εφαρμόζεται και ευθύνεται για την τραγωδία με τους πέντε σπουδαστές του ΤΕΙ Λάρισας.
Ποια ήταν η στάση της παράταξης της ΝΔ, της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Τρικάλων, στο προτεινόμενο ψήφισμα;

Μεταξύ άλλων, από την ανακοίνωση του ΜΑΣ, διαβάζουμε:
«Στο ΔΣ του Σπουδαστικού Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3/3/13, στο ΤΕΙ, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών έθεσε προς ψήφιση πλαίσιο καταδίκης της βάρβαρης πολιτικής που δολοφόνησε δύο συναδέλφους μας του ΤΕΙ Λάρισας. Ηταν φοιτητές που δεν είχαν θέση στην εστία του ΤΕΙ, φοιτητές που, σαν τους περισσότερους από μας, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα και προκειμένου να μην πληρώσουν πετρέλαιο προσπάθησαν να ζεσταθούν με αυτοσχέδιο τρόπο.
Η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, προκειμένου να καταψηφίσει, για ακόμη μια φορά, ένα ακόμα γι' αυτούς πλαίσιο του ΜΑΣ, το καταψήφισε (4 ψήφοι κατά, 1 λευκό) και μάλιστα δηλώνοντας: "Επειδή ήταν χαζά και έψηναν και έπιναν μέσα στο σπίτι δεν θα ψηφίσω και καταδίκη"».
*
Αυτή ήταν η απάντηση της παράταξης της ΝΔ. Και τι άλλο να σχολιάσει κανείς πέρα από αυτό;:
«Κύριε Σαμαρά, να τους χαίρεστε!».


Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και χειρότερα.
Οι χρυσαυγήτες στα σχολειά λένε με "νόημα"...
"Έλα μωρέ, αφού πίνανε... Εντάξει τώρα. Δεν καταλαβαίνουμε... Το γλένταγαν... χα, χα, χα...".

Το πσρήγορο είναι, πως τα παιδιά τούς γυρνάνε την πλάτη αηδιασμένα. Καταλαβαίνουν ότι ακόμη κι αν τα θύματα έπιναν ένα ποτηράκι με το φαγητό τους, ή και παραπάνω, δεν θα είχαν πέσει θύματα στο βωμό των κερδών αν είχαν λεφτά για σύγχρονη θέρμανση, που κατάντησε είδος υπερπολυτελείας για να οικονομήσουν και μέσα απ' το φόρο για τα καύσιμα τα μονοπώλια.

Για το νέο πετσόκομμα στις συντάξεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πριν ένα μήνα η τωρινή Υπουργός Εργασίας, στηρίζοντας το νόμο-λαιμητόμο του ψαλιδοχέρη Κατρούγκαλου, ανέφερε στη Βουλή πω...