Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

 Επιστολή της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας προς το ΚΚΕ

«Το ΚΚ Τουρκίας είναι ευγνώμον απέναντι στο ΚΚΕ για την πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης διαδήλωσης αλληλεγγύης στην Αθήνα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΕ και την Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ που γίνεστε συμμέτοχοι στην πάλη μας στην Τουρκία. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον σύντροφο Δημήτρη Κουτσούμπα για τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου όπου εξήγησε τις εξελίξεις στην Τουρκία.
Όπως γνωρίζετε, το κόμμα μας δέχεται επιθέσεις από τις δυνάμεις ασφαλείας της κυβέρνησης του ΑΚΡ. Δεν επιτίθενται μόνο σε εμάς, αλλά σε όλο το λαό που αντιστέκεται, γιατί, για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής τους, αντιμετωπίζουν τη δύναμη της αντίστασης στους δρόμους.
Νιώθουμε επίσης δυνατοί γιατί έχουμε συντρόφους που μας υποστηρίζουν σε όλο τον κόσμο. Η διαδήλωση στην Αθήνα συνέβαλε στον αποφασιστικό αγώνα μας ενάντια στην καταπίεση και τον άπληστο καπιταλισμό που επιτίθεται σε όλες τις πλευρές της ζωής μας.
Και πάλι ευχαριστούμε πολύ για την ανεκτίμητη αλληλεγγύη σας.
Κεντρική Επιτροπή
Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κρύβουν την αιτία

Η Δυτική Αττική βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, για τους 16 νεκρούς και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν οι προχτεσινές πλημμύ...