Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑτικές αθλιότητες

 Ε, τώρα ο Θέμος είναι παλιός γνώριμος στο γελοίο, εμετικό, προβοκατόρικο αντιΚΚΕ μετερίζι. Αξιοποίησε  και αξιοποιήθηκε  κατά καιρούς  από εφημερίδες, όπως η "αριστερή" Ελευθεροτυπία στη στήλη ¨Μαύρη Τρύπα",  ραδιοσταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια κρατικά και ιδιωτικά.
Σε κρίσιμες στιγμές όπως οι κινητοποιήσεις των αγροτών το 1996 ή και η προδοσία του Οτσαλάν , έχυσε όλο το αντιΚΚΕ και ρατσιστικό του δηλητήριο.
Ρατσιστής   , πριν βγει η Χ.Α από τα λαγούμια με αρθρογραφία  για ... "το δικαίωμα στο Ρατσισμό".
Στοχοπροσηλωμένος στην κατασυκοφάντηση με κάθε τρόπο και ευκαιρία, του ΚΚΕ και των αγώνων, των αγροτών , των μαθητών, των εργαζομένων. Τα 5 σχετικά δημοσιεύματα από το Ριζοσπάστη από το 1996 μιλάνε  για το είδος του ... "δημοσιογράφου".
Βρήκε λοιπόν μια ακόμη ευκαιρία  η εφημερίδα του ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ να προβοκάρει μια εκδήλωση της ΚΝΕ. Φυσικά και ξέρει ποια είναι η αλήθεια. Όμως θεωρεί πως είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να "πλασάρει" στο αναγνωστικό κοινό του τη θεωρία των "δύο άκρων" που αλληλοδέρνονται.
Τι χρειάζεται μόνο ;  Μια προβοκατόρικη ενέργεια για να βγει "αυθόρμητα" το συμπέρασμα πως τα δύο άκρα συγκρούονται δημιουργώντας πρόβλημα στην ... ομαλή λειτουργία του ...πολιτεύματος, άρα πρέπει να τεθούν ...στο περιθώριο.
 Μια μικρή ιδέα για το  συγκεκριμένο "δημοσιογράφο" παίρνετε από τα δημοσιεύματα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: