Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Τετάρτη 12/6 δικάζονται τα 35 στελέχη του Π.Α.ΜΕ

Το βίντεο  της ΚΝΕ που ακολουθεί αποδεικνύει πως στήθηκε η προβοκάτσια στο Υπουργείο Εργασίας.
Την Τετάρτη 12/6 διεξάγεται η δίκη των 35 στελεχών των συνδικάτων (ομοσπονδιών και σωματείων) και του ΠΑΜΕ που είχαν συλληφθεί με την κατηγορία ότι έσπασαν την πόρτα του γραφείου του υπουργού εργασίας.
Πρόκειται για την προβοκάτσια που επιχείρησε να στήσει ο υπουργός εργασίας για να συκοφαντήσει τον αγώνα των εργαζόμενων και του ταξικού τους κινήματος για τα μέτρα που σκόπευε να πάρει σε βάρος του δικαιώματος των εργαζόμενων να έχουν σύνταξη αξιοπρεπή, πρόνοια και υγεία.
Θυμίζουμε ότι εκπρόσωποι συνδικάτων στελέχη του ταξικού κινήματος και του ΠΑΜΕ είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν για τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού ότι το ασφαλιστικό σύστημα έχει δομηθεί στις πελατειακές σχέσεις και όχι με τον ιδρώτα, τις κρατήσεις και το αίμα των ασφαλισμένων.
Τα μέτρα που εξάγγειλε από τότε ο ίδιος ο υπουργός και η κυβέρνηση του που κατακρεούργησαν παραπέρα συντάξεις, προνομιακά επιδόματα και παροχές δίνουν από μόνα τους απάντηση γιατί επιχείρησε να στήσει την προβοκάτσια ότι δήθεν οι εργαζόμενοι έσπασαν την πόρτα του γραφείου του.
Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους για μια ακόμα φορά να καταδικάσουν την κυβερνητική προβοκάτσια να απαιτήσουν
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Για το νέο πετσόκομμα στις συντάξεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πριν ένα μήνα η τωρινή Υπουργός Εργασίας, στηρίζοντας το νόμο-λαιμητόμο του ψαλιδοχέρη Κατρούγκαλου, ανέφερε στη Βουλή πω...