Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Οι ναζί υπερασπίζονται τον Ερντογάν!

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής υπερασπίζονται τον Ερντογάν! Δεν είναι αστείο. Κάθε άλλο, είναι απολύτως λογικό με βάση τα συμφέροντα που διαχρονικά υπερασπίζονται οι ναζί, το μεγάλο κεφάλαιο και την πολιτική του εξουσία όπου Γης. Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους καταγγέλλουν το ΚΚΕ και άλλους ως «αμερικανοκομμουνιστές και μάλιστα με... περικεφαλαία» επειδή οι Ελληνες κομμουνιστές στηρίζουν τον αγώνα του τουρκικού λαού. Συνεχίζουν οι νεοναζί την αρλουμπολογία τους ενάντια στο ΚΚΕ: «Και πώς θα μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά άλλωστε, αφού το ΚΚ Τουρκίας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη στημένη εξέγερση, παίζοντας το ρόλο του μαντρόσκυλου των κεμαλικών (όπως το 1922, με την ανθελληνική συμμαχία Λένιν - Κεμάλ) και κατ' επέκταση των δυνάμεων που κρύβονται πίσω από την αναταραχή, δηλαδή των αμερικανοκομμουνιστών».
Ιδια παπαγαλάκια του Ερντογάν, οι εν Ελλάδι νεοναζί σπεύδουν λοιπόν να μιλήσουν για «στημένη εξέγερση» και κάποιες «δυνάμεις» που «κρύβονται πίσω από την αναταραχή» αναπαράγοντας ακριβώς το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν τα επιτελεία του τουρκικού πρωθυπουργικού γραφείου. Να στηρίξουν στην πράξη το καθεστώς Ερντογάν και την ευρεία επιχείρηση άγριας καταστολής κατά του λαού, αποσιωπώντας ότι πρόκειται για μια μορφή γενικευμένης αντίδρασης, όπου συμμετέχουν εργατικές, λαϊκές δυνάμεις, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της τουρκικής κυβέρνησης, που προωθεί ανάπτυξη για το κεφάλαιο, βαθαίνει τις ταξικές ανισότητες στην Τουρκία, συνοδεύεται από μισθούς πείνας κι εξαθλίωση για τα λαϊκά στρώματα και ιδιωτικοποιήσεις. Δεν το κάνουν τυχαία οι χρυσαυγίτες. Τέτοια πολιτική υπηρετούν κι εδώ, στην Ελλάδα, αυτή που προωθεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Και το ίδιο υποταγμένο μπρος στο μεγάλο κεφάλαιο θέλουν και τον ελληνικό λαό.
 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Για το νέο πετσόκομμα στις συντάξεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πριν ένα μήνα η τωρινή Υπουργός Εργασίας, στηρίζοντας το νόμο-λαιμητόμο του ψαλιδοχέρη Κατρούγκαλου, ανέφερε στη Βουλή πω...