Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Στο πλευρό της Κυβέρνησης για ΕΡΤ οι Ναζί της Χρυσής Αυγής*

* Ο τίτλος της ανάρτησης είναι του blog

Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, τον πραγματικό της ρόλο. Είναι ένα φασιστικό ναζιστικό μόρφωμα, γέννημα του καπιταλισμού που υπερασπίζεται αυτόν και τις κυβερνήσεις του με νύχια και με δόντια.
Μετά τις «αντισυστημικές» της τοποθετήσεις υπέρ των Ελλήνων εφοπλιστών, υπέρ του ξεπουλήματος των βραχονησίδων, υπέρ της δουλειάς με 14 και 18 ευρώ μεροκάματο, έρχεται άλλη μία, υπέρ του κλεισίματος της ΕΡΤ. Τα φασιστοειδή παίρνουν ξεκάθαρα το μέρος της Συγκυβέρνησης, δημοσιεύοντας μία εμετική ανακοίνωση, αποκαλώντας τους εργαζόμενους της ΕΡΤ κοπρόσκυλα και ξεφτίλες. Στηρίζουν απροκάλυπτα το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση 2907 εργαζομένων.
Αυτοί είναι οι Χρυσαυγίτες, απέναντι στους εργάτες όλων των κλάδων, όπως αυτοί του ΜΕΤΡΟ, όπως οι Ναυτεργάτες. Δείχνει στην πράξη τη στήριξή της στο δόγμα «νόμος και τάξη» παίρνοντας ξεκάθαρη θέση απέναντι στους απεργούς εργάτες και γενικότερα σε όποιον εργάτη σηκώνει κεφάλι!
Είναι αποδεδειγμένα το μακρύ χέρι του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος!
ΥΓ: Όσο για τα περί «τσοντοκάναλων» μάλλον δε θα εννοούν ορισμένα «επιφανή» ιδιωτικά κανάλια όπου τα φασιστοειδή έχουν μόνιμο στασίδι…
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: